Principala » 2013 » Mai » 6 » Alungarea pesimismului ...
1:32 AM
Alungarea pesimismului ...
S-a terminat și cu așa zisa libertate. Urmează încă o zi ... în care alarma te trezește de dimineața.

Sunetele de afară anunță parcă o furtună, dar știi că de fapt va fi o furtună întreaga zi ... dorindu-ți din ce în ce mai mult să vină seara, ca tu să fii acasă și să scapi din mrejele unei zile oribile.

Ai amețeli de la atâta gândit. Sau poate de la gândurile care nu-ți dau pace. Le spui să plece și tot ce reușești e să le intensifici tot mai tare.

Așa mi se întâmplă mie.

Cuprinsă de toate astea care mă înconjoară, dau startul unei noi zile care trebuie îndreptată spre un optimism exagerat. Pentru că, pesimismul pare să vrea să o acapareze.

Nu, nu trebuie lăsat. Trebuie alungat!

Și uite așa, am ajuns să scriu despre un pesimism ce trebuie alungat ...

... ducându-mă cu gândul la un articol scris prin 2011 „Pesimismul poate zbura...” (link).

Și poate zbura, chiar poate!

Atât.

+ muzică.


P.S. Dacă cumva, din întâmplare credeai că ai să găsești metode pentru alungarea pesimismului, îmi pare rău pentru dezamăgire!
Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 379 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: pesimism, alungare | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
0
1 AlexStan (07 Mai 13 6:30 PM) [Intrare]
Uff, pesimismul asta. Am si eu faze cand uneori ma domina. Si incerc sa evit lumea doar ca sa nu-i fac si pe ei sa se simta prost, pentru ca in perioade de genul, chiar daca imi zice cineva un "buna", ma enervez. E putin ciudat happy . Acum am controlez, reusesc destul de bine sa fiu optimist cand de fapt nu sunt, asa, doar sa nu supar pe altcineva. Ma consolez singur si imi spun ca oricum nu e bun .Si nu e. Nu ar trebui sa fie nimeni, chiar daca trecem prin faze mai proaste.

0
2 admin (08 Mai 13 0:07 AM) [Intrare]
Uff, da! Toată ziua nu mi-a dat pace!  upset   Hmm, pe mine lumea face orice ca să nu mă evite și să mă facă să mă simt și mai pesimistă decât sunt în astfel de momente. 
E interesant cum reușești tu să te controlezi. Am să încerc și eu să fac asta!
N-ar trebui să supărăm pe nimeni cu fazele noastre, dar când alții o fac ... mult prea mult ... n-am ce să fac!  suspect

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]