Principala » 2013 » Iunie » 18 » Când simți că ...
1:59 AM
Când simți că ...
... nu mai ai stare, aruncă-te printre non stări.

E soare, căldură, e iunie.

Pentru mulți iunie arată un sfârșit spre o libertate de câteva luni. Pentru mine, nu reprezintă altceva decât un iunie cu „parfum expirat”.

Îmi e greu să realizez cât de multe s-au întâmplat în ultimul an. Evoluția mea nu a fost absolut deloc așa cum mi-am imaginat-o. Și cel puțin nu cum mi-aș fi dorit eu să fie.

Acum, cuprinsă de-o imensă căldură care mă face să-mi alung toate puterile pe care le mai am, mă retrag cu o umilă aplecare de cap: „nereușită”.

Explicații peste explicații, raportări peste raportări, promovări peste promovări și multe altele ... care sunt necesare în viața de zi cu zi. Nu pentru că ai avea pur și simplu nevoie, ci pentru că ești obligat să le ai.

Obligațiile sunt mereu cele care îți fac „munca” mai grea.

Știi asta și mai știi că nu ai de ales.

Nu ai ce să alegi.

Și atunci aștepți un iulie mai blând.

Când simți că stările ți s-au făcut invizibile, aruncă puțină apă ... poate se trezesc!

Atât.

+ muzică.

Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 529 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: Stari, cand simti | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 2
0
1 AlexStan (21 Iun 13 8:07 AM) [Intrare]
Uneori nu mai stiu nici ce fac, la cat de amestecat sunt. Caldura asta nu ne ajuta deloc. Of, si daca era in fiecare zi macar cu 10 grade mai putin. Suntem cuprinsi de atatea lucruri de facut, ca ne ameteste mintea.

0
2 admin (22 Iun 13 0:34 AM) [Intrare]
Să știi că așa e, nu ne ajută cu absolut nimic. Ne face mai mult rău. Oricât de mult am dori-o iarna, sunt sigură că nu ne-o dorim în modul ăsta exagerat! Suntem cuprinși și ajungem să nu mai facem acele lucruri.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]