Principala » 2012 » Septembrie » 2 » Cum mă simt?
7:30 PM
Cum mă simt?
”Cum mă simt?” E o întrebare la care cu greu poți răspunde. Mai mereu stările pe care le avem sunt atât de confuze. Ar putea fi considerate un mister. Acum zâmbim și peste 1 minut plângem. Se poate și asta. Să ne schimbăm stările „de la un moment la altul” cum s-ar spune.

De fapt, starea pe care o avem se ascunde de fapt în suflet. Ceea ce vedem în exterior e doar o formă de exprimare prin intermediul corpului. Putem zâmbi chiar dacă în interior suntem triști și invers.

De ce am face asta? Pentru ca să ne ferim de vocile celor din jur care ne atacă în momentul în care află ce ascundem.

„Cum mă simt?” - cum sunt de fapt ... ce ascund ... ce se află în spatele chipului meu ... oare ce? Privește adânc pentru a vedea la suprafață. Privește înăuntru pentru a afla ce se ascunde în spate.

Într-adevăr, cu greu se poate spune cum te simți în realitate. De multe ori înghiți în sec tocmai pentru că știi prea bine că nu ai starea pe care ar trebui să o ai - o stare plăcută și zâmbitoare.

Închei aici un amalgam de cuvinte neînțelese fără să răspund în mod concret la întrebarea: „cum mă simt?”. De ce? Pentru că, dacă vrei să afli, prima dată trebuie să privești în sufletul tău, ca să vezi cum te simți tu.

Vizualizări: 488 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: cum ma simt | Rating: 4.3/3
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]