Principala » 2012 » Noiembrie » 25 » De ce e atât de greu să fii fericit?
1:34 AM
De ce e atât de greu să fii fericit?
Oare de ce?

Pentru azi am decis să aflu părerea celor care îmi citesc gândurile de aici de pe blog. Așa că, am avut parte de 3 răspunsuri la întrebarea: „De ce e atât de greu să fii fericit?”.

Vreau să le mulțumesc că mi-au acordat din timpul lor pentru a-mi răspunde mie la întrebarea de mai sus.


„De ce e atât de greu să fii fericit? Nu e deloc greu ci depinde doar de tine dacă vrei cu adevărat. În primul rând ar trebui să vezi fericirea în cele mai mici lucruri. Toți oamenii sunt înzestrați cu posibilitatea de a fi fericiți,dar mulți dintre ei neapreciind lucrurile mai mici care îi pot face fericiți se resemnează și ajung să nu mai simtă fericirea. Francoise de Maintenon vine cu un sfat foarte folositor. El îi sfătuiește pe cei nefericiți să se gândească la faptul că sunt o mulțime de persoane mai nefericite decât ei. Toți cei care procedează astfel vor vedea ca problemele lor nu sunt atât de mari și vor trece peste nefericirea lor devenind bine dispuși și cu zâmbetul pe buze. Prin urmare, fiți fericiți și zâmbiți și lumea va fi mult mai frumoasă.” (Răzvan P.)

„Pentru că deseori vrem mai mult decât ne putem permite. Fericirea e când vrem atât cât putem avea.” (Andrei A.)

„Nu-i greu. Fericirea vine din înăuntrul tău. Trebuie să îți dorești numa', din suflet și din cap.” (Laur)


Pentru azi, eu nu am un răspuns la această întrebare. Consider că răspunsurile de mai sus sunt mai mult decât suficiente.

Dacă ai și tu vreun răspuns la această întrebare, îl poți da printr-un comentariu la acest articol. Și dacă ai ceva de spus care crezi că ar merita scris la mine pe blog nu ezita să-mi lași un mesaj/mail.

Un singur mesaj am eu: Nu-ți face griji, mâine va fi mai bine!


Puțini sunt cei care nu cunosc/nu au auzit melodia recomandată de mine astăzi. Așadar, merită încă o ascultare.
Categorie: Eu și cititorii | Vizualizări: 513 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: raspuns, cititori, greu, fericit, griji | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 2
0
2 Alin (26 Mai 13 8:29 PM) [Intrare]
Cu totii suntem drogati sau cel putin la un moment dat am fost strabatuti de aceasta stare. Drogati de societate prin felul in care ne sunt prezentate falsele exemple de fericire caracterizate printr-un model de viata spre care ar trebui sa tindem; functii importante, faima, irosind astfel timpul atat de pretios. Imaginati-va ca sunteti intr-un autobuz luptandu-va sa ajungeti in locul din fata ignorand toate peisajele frumoase care pot fi observate de la toate locurile. Intr-o alta ordine de idei, aveti un job bun, aveti succes si o casnicie frumoasa totusi momentele de tristete, de ingrijoare sunt nelipsite? Nu reusiti sa va bucurati de fiecare minut? Ei bine, aveti o problema. Viata nu e grea, ci voi sunteti cei care o priviti ca fiind grea. Spre exemplu, in fata unui esec, de orice natura, unii ar alege sa-si incerce norocul ''zburand" de la etajul 10, in timp ce altii putem presupune ca ar fi doar putin tulburati. Fericirea nu are o cauza. Cand primiti un cadou sunteti entuziasmati, simtiti un fior, apoi va ingrijorati, sunteti nelinistiti sa nu il pierdeti sau doriti tot mai mult pentru a recapata acel sentiment. Este doar energie. "Nefericirea voastra e cauzata de ceva ce voi ati adaugat. Cum sa deveniti sanatosi? Renuntati la boala si la sanatate. Nu cereti sanatate. Sanatatea nu este un lucru. Este absenta bolii." Anthony De Melle. Suntem atat de speriati de lucruri iluzorii: "succese, esece", critica, parerea buna a altora. In natura nu exista asa ceva, toate sunt doar in mintea noastra. In natura nu exista ziua craciunului, exista doar in mintea umana, dar avem trairi specifice craciunului. "De ce e atat de greu sa fii fericit?" Din cauza programarii defectuoase indusa de o grupare defectuoasa. Din cauza faptului ca am devenit dependenti de anumite persoane, de anumite lucruri, permitand dreptul la control limitandu-ne libertatea de a fi noi insine.

0
1 Vivi (26 Noi 12 1:38 AM) [Intrare]
...don't worry be happy...si nu o mai cauta...te va gasi ea pe tine smile

Răspuns: Mulțumesc de comentariu. Îmi place cum ai spus-o. smile
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]