Principala » 2012 » Februarie » 21 » Gânduri din trecut II
9:16 PM
Gânduri din trecut II
Voi continua cu partea a II-a a gândurilor din trecut.
Pentru astăzi am luat gândurile de pe două hârtii: una cu linii și cealaltă cu pătrățele. Știu că detaliul ăsta e irelevant dar pentru mine e puțin amuzant. Ambele sunt scrise cu stiloul. Din păcate nu știu data.

De ce ne temem să facem cunoștință cu realitatea iar irealul îl ținem de mână cu atâta ușurință? Poate pentru că ne este mult mai ușor să visăm, să trăim într-o altă lume ...

Ne temem de trecut, de prezent vrem să scăpăm, viitorul îl privim cu bucurie. Nu ne gândim că și ieri a fost o zi, că și azi e o zi, ne gândim că mâine va fi o zi. Ar trebui să ne gândim la prezent pentru că viitorul nu se știe dacă o să-l trăim. Trebuie să gândim pozitiv și să nu ne facem griji pentru mâine atâta timp cât azi e bine.


Sunt doar niște cuvinte aruncate la întâmplare ... pur și simplu fără valoare.
Căutăm răspunsuri la multe din întrebările care ne frământă dar ne este greu să le găsim ... pentru că răspunsurile se află în sufletul nostru. Trebuie să avem încredere în noi că vom reuși și să avem puterea de a merge mai departe deși nu ne gândim numai la tristețe.
Suntem convinși că fericirea e greu de obținut și că trebuie să luptăm din greu pentru a o avea.

Cam atât am găsit pe aceste două hârtii și mi se pare că sfârșitul nu trebuia să fie acolo, că mai trebuia să fie o continuare dar ... dacă atât am scris atunci.
Am să revin mâine cu alte gânduri.
Vizualizări: 527 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: II, ganduri din trecut | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]