Principala » 2012 » Iulie » 19 » Influențe și nepotriviri
11:12 PM
Influențe și nepotriviri
O simplă carte te poate influența. Da, într-adevăr ... chiar poate face asta. Te poate face ca în timp ce o citești să îți trezească interesul de a scrie și să-ți aducă zeci de idei pe care le poți folosi. Idei care nu se află în cartea pe care o citești și care apar pur și simplu. Te simți ca și când toate aceste idei abia ar aștepta să fie scrise dar ... există o nepotrivire.

Nepotrivirea se referă la „timp”. Și nu la modul în care el este puțin sau aproape deloc. Mai exact la modul în care decizia de a face o alegere în acest sens e dificilă. Un imbold din partea acestei dorințe de a continua ceva început și nu numai ar fi extrem de necesar. Păcat că nu există așa cum mi-aș dori eu să fie.

Momentan, am să mă las influențată de un serial care și el parcă vrea să-mi bage idei în cap. Prea multe idei și prea puține fapte.

Nimeni nu spune că ar fi ceva ușor de făcut dar, tocmai dificultatea este aceea care dă tonul unei reușite. Tot ce se poate obține ușor și fără prea mult efort nu aduce aceeași bucurie care, este dată de ceva pentru care chiar ai luptat. În viață pot apărea multe obstacole greu de înlăturat. Le poți privi ca într-un joc. Cu cât te chinui mai mult să scapi de ele cu atât e mai interesant jocul. În același timp, aduc bucuria - cea a realizării în urma efortului depus.

Iar eu ce am să fac? Care îmi va fi drumul? Nu știu, dar cert e că o carte nu poate să aleagă în locul tău. Poate doar să te influențeze și să creeze nepotriviri în viața pe care o ai.


Vizualizări: 723 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: influente si nepotriviri | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]