Principala » 2012 » Aprilie » 18 » Schimbări
0:32 AM
Schimbări
Avem nevoie de ele câteodată, suntem conștienți dar știm cât de greu e să le facem.
Sunt acele schimbări care te ajută să îți împarți timpul altfel, să îți planifici viața într-un mod decât ai face-o acum.

Te-ai sătura de rutina pe care o ai, o rutină care nu te ajută să-ți faci lucrurile pe care trebuie să le faci așa cum ar trebui.
Ești conștient că există o listă de care trebuie să ții cont deși, acea listă este doar una mintală și nu scrisă pe vreo bucată de hârtie.
Vrei să fii altfel, să ții mai mult cont de termene și timp dar câteodată nu poți. E ceva care te împiedică. Și mergi mai departe și ajungi să termini ce ai de făcut deși aproape de sfârșitul termenului. Îți spui că data viitoare nu mai faci la fel dar faci exact la fel.

Vrei să nu mai faci anumite lucruri pe care le faci și să le îndepărtezi din comportamentul tău dar la fel, rămâi doar cu vrutul pentru că nu ajungi la îndeplinire.
Îți spui că e ultima dată când mai faci așa ceva, ultima dată pe ziua de azi mai degrabă.

Vrei să fii altfel, mai optimist sau chiar nu atât de optimist în anumite situații. Iarăși ajungi la neîndeplinire.

Vrei să te schimbi, să-ți schimbi comportamentul, puțin din caracter, puțin din felul de a fi, de a reacționa la anumite situații, felul în care interacționezi cu ceilalți, să faci să fie măcar ceva diferit în viața ta decât e acum.

Vrei și iar vrei, uneori prea multe.

Știi că ai nevoie de schimbări și ești dispus să le faci dar cu greu.

De asta, începând de azi, eu cel puțin, voi încerca să fac mici sau mari schimbări în viața mea. Pentru că am nevoie de ele și pentru că trebuie să le fac.

Așa că, procesul acesta de schimbare începe cu următoarea melodie:


Vizualizări: 426 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: 3 Doors Down, Changes, schimbari | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]