Principala » 2011 » Octombrie » 4 » Situații enervante, situații amuzante...
7:31 PM
Situații enervante, situații amuzante...
Sunt sigură că, cu toții am avut parte atât de situații enervante cât și amuzante. E un lucru cert care nu prea poate fi îndepărtat. Să te enervezi e un lucru normal și firesc chiar dacă nu-ți face atât de bine. De asemenea amuzarea poate fi uneori penibilă mai ales când te gândești că cei ce care „au pățit-o” te văd râzând. Totuși, o situație enervantă pentru tine poate fi amuzantă pentru ceilalți.

Mă gândeam să dau niște exemple de situații: două enervante, una între enervare și amuzare și încă una mai amuzantă.

1. Se ia un autobuz care pleacă „fără tine” din cauză că ai ajuns mai târziu cu câteva secunde în stație. -> o situație enervantă pentru mine dar poate că amuzantă pentru alții.

2. Se iau un sefamor, ploaia, o baltă și o mașină grăbită -> baie gratuită și haine murdare garantate -> o situație chiar foarte enervantă.

3. Se iau o șosea pe care se poate circula cu mașina pe ambele sensuri și  două femei mai în vârstă -> trecerea de pietoni nefiind acolo ci mai în față, mașinile sunt nevoite să oprească -> o situație între enervare și amuzare

4. Se iau un tramvai, o plăsuță cu roșii și o curbă -> roșii care vor să iasă afară pe ușă. În cazul de față nici nu ști cum să reacționezi. Poți doar să te gândești la „niște roșii vesele dansează în tramvai”.

Situații reale, trei dintre ele experimentate/văzute astăzi.

Exemplele ar putea continua, mai ales pentru că sunt atâtea situații enervante, mult prea multe ca să poată să fie scrise. Și ce să mai zic de alea amuzante! Sunt cu grămada! Trebuie doar să privești în jur atunci când mergi pe stradă. 

Cu toții ne-am dori să avem parte doar de situații mai mult amuzante dar asta nu se poate. Nu avem ce face. Și mai știu că atunci când ai parte de situații enervante te gândești că mai bine i se întâmpla altuia dar eu zic:

„Nu te enerva, amuzarea poate fii a ta!”

 
Vizualizări: 522 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: situatii amuzante, situatii enervante | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]