Principala » 2013 » Martie » 17 » Teatru, gânduri, muzică
2:16 AM
Teatru, gânduri, muzică
Și-adun clipe, și-adun secunde ...
Cuprinse în niște simple cuvinte.

E seară iar. Cam mult prea seară. Îmi pare târziu. Chiar e târziu. E o atmosferă plină de elemente neînțelese.

Încerc să le înțeleg, chiar vreau să le înțeleg.

Am rămas cu o replică în cap care m-a amuzat puțin: „nu o să meargă niciodată, eventual o să funcționeze”.

De unde provine replica? Dintr-o piesă de teatru. Și acum ar putea veni întrebarea: „mai există teatrul?”. Normal că există, și nu doar sub forma unei clădiri.

Probabil că pentru mulți nu reprezintă un interes, tocmai pentru că pare mai interesant (doar pare!) să te miști după sunetul muzicii într-un club.

Nu știu dacă și pentru alții, dar pentru mine o piesă de teatru are un efect transmis și după terminare. Parcă mă face să îmi doresc să scriu și eu una, sau să mă transform într-un actor. Într-un final, rămân doar cu ideile și gândurile care îmi răscolesc trupul, făcându-mă să-mi doresc să mai merg la încă o piesă de teatru. Să mai fie iar duminică. Să dau timpul înapoi, și să merg iar la teatru.

Acum, în dreapta mea, stă în așteptare „Secta egoiștilor” (am spus într-un articol anterior despre această carte) care mă îndeamnă să o citesc.

Mă pierd ... realizând că ziua de azi e gata ... și-mi doresc să nu fie mâine ... tocmai pentru a mă mai bucura de această zi liberă.

Cum nu se poate, mă ascund printre rânduri și recomand o melodie simplă, așa cum sunt și gândurile mele azi.

Și mai recomand ... teatrul. În caz că nu ați fost niciodată sau nu ați mai fost de mult timp ... oricând e bună o încercare/revenire în această lume teatrală.

Atât.


Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 707 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: muzica, teatru, Bugatti Car Dark | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]