Principala » 2013 » Iunie » 2 » Titlul este acesta ...
1:10 AM
Titlul este acesta ...
Deși a fost o zi relativ liberă nu pot spune că am făcut tot ceea ce mi-am propus. Poate doar parțial.

E ciudată starea asta de libertate, pe termen scurt. Că acuși e miercuri și iar îmi va suna alarma ca disperata făcându-mă să mă trezesc devreme.

Nu vreau să fie miercuri. Nu vreau să revin la rutina mea enervantă care nu-mi mai lasă timpul liber în pace.

Vreau să zbor, vreau să plec, vreau să fiu ... dar nu aici. Vreau să fie alt an. Vreau să învârt roata timpului pentru ca să amestec toate lucrurile care mă înconjoară și să le fac să nu mai fie un tot unitar.

Dorințele astea se acumulează într-o formă absolută și plină de visare. Dar nu devin realitate. Tocmai pentru că eu sunt tot aici, în același loc fugind de zilele care urmează să vină, fără scăpare.

Probabil că și inspirația îmi joacă feste. Sau poate că nu mai am eu starea necesară pentru a îmi continua „începuturile” care sunt și ele destule.

Cuprinsă de „n” stări, îmi scriu aici cuvintele care îmi apar prin gânduri involuntar.

Astăzi, și-a făcut loc în bibliotecă cartea de care ziceam alaltăieri. Și nu, nu doar ca să stea acolo singuratică, ci pentru a face cunoștință cu ochii mei cei curioși.

Nu știu de ce, sau poate nu înțeleg eu, atunci când citesc simt nevoia să scriu și eu ceva. Dar, știu că nu voi reuși să o fac așa cum o fac alții. Cel puțin nu acum. Încercările mele, deși au fost și cu final nu pot spune că mă mulțumesc îndeajuns.

Și uite așa, voi adormi cu cartea-n mână, trezindu-mă cu o dorință mare de a o avea iar în mână până îi voi găsi finalul.

Cam atât pentru astăzi.

+ muzică.


Alegerea unui titlu mai mereu mi se pare cel mai greu lucru, după scrierea articolului. Din această cauză am ales titlul de azi „Titlul este acesta ...”. Nu am avut vreun alt motiv! Cine ar fi crezut, că asta e partea dificilă și nu scrierea?
Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 418 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: dorinte, Mana, Carte | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]