Principala » 2013 » Mai » 7 » Transfer și transformare
1:34 AM
Transfer și transformare
Pentru astăzi am ales să zic câteva cuvinte despre un traseu între transfer și transformare.

La ce se referă acest traseu?

La dorința unui transfer într-o altă lume (cât mai reală și existentă) și o transformare (cât mai profundă și proprie).

Își face simțită tot mai mult prezența unei astfel de dorințe. Ne reprezintă într-o oarecare măsură și are tendința să devină un fapt concret dar nerealizat. Spun asta pentru că acest transfer nu e relativ posibil. Sau cel mult, e posibil în timp și nicidecum în situația de acum, cea în care este urmat un timp imediat și mai ales fizic.

Totodată, e necesară și transformarea pentru a putea fi mai mult decât suntem acum. Să fim alții într-o altă lume.

E simplu!

Dorința asta ne face să gândim mai departe de ceea ce înseamnă momentele prezente și ne duce undeva „în spațiu” (nu cel uzual).

Atâta timp cât fizic, ca să ne transferăm avem nevoie de mai mult decât o simplă rupere din prezent, totuși o putem face mintal: cu ajutorul minții noastre!

În tot acest proces ceea ce e mai important și relevant e faptul că, gândurile noastre prezente care ne domină pot fi transpuse într-o altă sferă și alungate pentru o scurtă/lungă perioadă de timp. Totul depinde de felul în care noi, avem puterea de a ne transfera și în același timp transforma, astfel încât să devenim o parte dintr-o altă lume.

E un traseu care necesită mult efort din partea noastră dar e necesar și merită, mai ales atunci când simțim nevoia să ne detașăm de ceea ce avem acum.

Atât.

+ muzică.


Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 422 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: transfer, Transformare | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 2
0
1 AlexStan (08 Mai 13 8:58 AM) [Intrare]
Pai cred ca si depin una de alta. Nu-ti poti dori una daca nu ti-o doresti pe cealalta. Numai ca transferul este mai greu de realizat, pe cand transformarea ti-o poti declansa oricand.

0
2 admin (09 Mai 13 0:29 AM) [Intrare]
Îți mulțumesc pentru completarea asta atât de bună! Și da, „transformarea ți-o poți declanșa oricând”. Mi-a plăcut foarte mult fraza asta.  pleasure

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]