Principala » 2010 » August » 13 » Vreau să mă schimb... să devin o altă persoană...
9:48 PM
Vreau să mă schimb... să devin o altă persoană...
Nu cred că e prima şi nici ultima dată când spun că vreau să mă schimb, să fiu altfel în anumite privinţe dar totuşi să rămân întrun fel sau altul aceeaşi eu... Ştiu că o astfel de schimbare porneşte din suflet şi abia pe urmă devine şi una fizică. Motive sunt destule dar sunt şi scuze suficiente cu ajutorul cărora te poţi opri din drum, să alegi calea cea mai simplă spunând: "sunt bine şi aşa". Probabil că da, e bine şi aşa dar nu mai mult de atât... Poate că starea pe care o avem, trăirile pe care le avem cu noi înşine ne sunt îndeajunse să avem o viaţă cât se poate de plăcută dar oare e de ajuns? A încerca să devi o persoană mai bună, o persoană care are încredere în sine şi în puterile lui nu e un lucru chiar atât de greu precum pare. De multe ori nu suntem mulţumiţi de ceea ce facem sau mai bine zis nu facem... de viaţa pe care o avem lăsând la o parte trecutul, trăind prezentul şi privind viitorul ca pe ceva necunoscut. Asta ar trebui să facem, să ne trăim prezentul încercând măcar dacă nu şi reuşim să ne împăcăm cu noi înşine şi cu cei din jur. Nu poţi spune că nimic nu poţi schimba la tine, sau că eşti "prea bine" aşa cum eşti acum... nu... ar fii o amăgire prorprie pentru că oricând poţi schimba ceva la tine, oricând o poţi face fie şi dacă îţi schimb ceva fizic cum ar fii o "freză nouă" dar şi ceva sufletşte... nu există un moment anume şi nici nu trebuie să fie o ocazie anume... cum ziceam... poate fii oricând... Poate că greşelile făcute sau neînţelegerile cu propria persoană m-au determinat să fac acest pas, să încerc să devin o altă "eu"... mai altfel dar nu mai nepăsătoare... nu.. deşi alte persoane au o astfel de stare faţă de ceilalţi... eu nu aş vrea să o am.. pentru că eu cred că nepăsarea şi indiferenţa doare...
Acceptă critica atunci când ea te va ajuta să te îndrepţi şi nu o accepta atunci când crezi că nu ai nevoie de ea... dar chiar dacă nu o accepţi nu o spune... uneori e mai bine să "vorbeşti în tăcere".
Vreau să mă schimb... să devin o altă persoană... o persoană mai curajoasă care îşi trăieşte prezentul fără să privească în urmă... şi chiar dacă acest lucru s-ar întâmpla... să pot privi doar "trecutul cu părţile bune ale lui".
Vizualizări: 506 | Adăugat de: admin | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]