Principala » 2012 » Mai » 5 » Adunare 5.5
0:42 AM
Adunare 5.5
Cum astăzi este 05.05 (data din calendar) este timpul pentru actualizarea vechii versiuni 4.4 denumită Distracție.

Precizez, ca de fiecare dată că „tehnologiile” sunt acasă iar tu în natură. Oricum, deja a venit vara și plăcerea de a sta în natură e și mai mare acum.

Te-ai rupt de lume, te-ai regăsit și te-ai distrat. Acum e timpul pentru adunat. Și nu e vorba de vreo adunare matematică, ci de una de ansamblu: adunarea prietenilor. Da, e ceva destul de greu pentru că trebuie să îți aduni prietenii și nu așa zișii „amici” sau „cunoștințe”. Faci o listă „mintală” sau scrisă, cum dorești. În cazul în care unii dintre ei sunt aproape de tine fizic poți să-i chemi alături de tine în natură. Știu, am zis că „tehnologiile” sunt acasă. Pentru asta sunt bune picioarele, pentru a face o chemare prin soneria de la ușă și nu cea de la telefon. Pare interesant și nu prea. Poate pentru că e mai dificil acest lucru de realizat și chiar e. Unii dintre prieteni nu sunt fizic atât de aproape de noi încât să facem doar câțiva pași ca să-i găsim.

Fiecare are posibilitatea de a alege dacă face această actualizare, dacă rămâne la o versiune mai veche cum ar fi: Rupt 2.2, Regăsire 3.3, Distracție 4.4 sau, așteaptă o versiune mai nouă cum ar fi: 6.6, 7.7 ... 12.12.

Această adunare are scopul de a delimita „amicii și cunoștințele” de prieteni. Adunarea lor într-un singur loc e dificilă, dar o adunare parțială poate că totuși nu ar mai fi chiar atât de dificilă.


Vizualizări: 671 | Adăugat de: admin | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]