Principala » 2012 » Aprilie » 21 » Aprecieri
11:57 PM
Aprecieri
În lumea virtuală ele se referă la „like” (îmi place), rating (evaluare) și alte chestii de genul. Dacă îți place ceva dai „îmi place”, dacă nu-ți mai place dai pur si simplu „nu-mi mai place” iar dacă nu-ți place nu dai nimic. Ratingul e de obicei de la 1 la 5 sub forma unor steluțe. Dai cât crezi de cuviință.

Uneori, dacă nu-ți mai place cineva absolut deloc poți da block sau chiar ignore. Nu trebuie neapărat să-ți fi plăcut acel cineva ca să dai block sau ignore.

Asta e în lumea virtuală, pentru că real nu poți face la fel. Real, dacă îți place ceva/cineva spui pur și simplu „îmi place” sau gândești ca și când îți place fără să o spui. Poți evalua ceva sau cineva acordându-i numărul de steluțe imaginare. De multe ori o facem fără să facem vreo conexiune cu lumea virtuală.

De asemenea dacă nu îți place de cineva poți bloca accesul acelei persoane în viața ta sau să alegi ignorarea. Uneori se întâmplă des să o faci, mai ales pentru că nu îți place persoana respectivă pur și simplu, nu-ți place ce ți-a făcut, n-ai vreo tangență și multe alte motive.

Aprecierile, de cele mai multe ori le facem fără să ne gândim că le facem dar se întâmplă de și mai multe ori să nu le facem sau să nu le facem la momentul potrivit. Se poate să nu mai fie făcute deloc aprecierile sau să fie făcute cu întârziere.
Atunci când sunt făcute cu întârziere își pierd din valoare.

Aprecierile sunt întârziate în multe cazuri.

Aprecierile uneori nu există.

Aprecierile nu sunt considerate ca fiind importante deși ar trebui să fie.

Întotdeauna îmi voi aprecia cititorii mei fideli și cei mai puțin fideli, pe cei care citesc ce scriu ocazional, pe cei care au citit ce am scris de foarte puține ori sau doar o singură dată.

Îi apreciez așa cum unii nu știu să mă aprecieze pe mine: pentru ceea ce sunt, ce fac, cum mă comport, ceea ce scriu și lista ar putea continua.

Nu vreau să fie un text bazat pe supărări sau „ne”-aprecieri (nu există acest cuvânt!).

Vreau doar să le mulțumesc celor care mă apreciază așa cum sunt iar cei care nu o fac, nu e nimic. Nu poți fi apreciat de toți, absolut nu.


Inspirația mea de astăzi nu e melodia care poate nu e chiar o legătură foarte bună dintre subiect și versuri dar mie îmi place. Inspirația mea se află în spatele unora de genul: „cei care nu o fac” (a se face legătura puțin mai sus).
Vizualizări: 486 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: Appreciation, Jahcoustix, aprecieri | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]