Principala » 2013 » Aprilie » 12 » Astăzi ești, mâine ... poate nu.
1:18 AM
Astăzi ești, mâine ... poate nu.
E o certitudine. Și-mi dau seama tot mai mult când aflu că, ieri era cineva (exista) iar azi, timpul s-a oprit pentru acel cineva.

Oricând se poate întâmpla asta cu oricare dintre noi, chiar dacă noi nu ne dorim sau nu facem nimic ca să se întâmple așa ceva.

Ce-i drept, suntem o simplă trecere prin această lume. Și când mă gândesc la toate lucrurile pe care le am în momentul de față, realizez că și ele sunt trecătoare.

Încă mai am acei trei trandafiri uscați la mine pe birou. Cred că pot reprezenta extrem de bine sentimentul de „tristețe”.

Nu vreau să am acest sentiment, și încerc să nu dau timpul înapoi în trecut ... ca să nu pot face vreo legătură cu acest prezent.

Amintirile câteodată te pot face mai vulnerabil decât ai putea-o crede vreodată. Și mai ales amintirile care sunt înconjurate de momente de tristețe.

Deși am avut o zi de vineri liberă după atâta timp în care nu am mai avut parte de așa ceva, am ajuns tot la o oră târzie să-mi adun aici gândurile.

Ceea ce s-a întâmplat în cursul zilei, m-a determinat să scriu câteva cuvinte despre acea existență temporară. Că, în fond asta și e.

Azi sunt aici, dar mâine nu știu nici eu ce se va întâmpla.

Chiar dacă îmi fac planuri, chiar dacă îmi propun să fac „n” chestii, totul se poate da peste cap într-o singură clipă.

Nu trebuie să ne lăsăm copleșiți de „negativism”. Trebuie doar să fim conștienți că totul e trecător. Că suntem și noi „trecători”.

Să facem cât mai multe lucruri bune în viață și să ne ascultăm visele. Pentru ca această trecere să lase urme.

De multe ori suntem prinși printre activități fără sens și care nu-și au rostul. Și totuși le facem pentru că nu găsim o altă soluție. Lăsăm timpul să treacă, ca și când nu ar avea vreo importanță. Dar are, întotdeauna are. Nu realizăm ... Poate abia după ce vedem că, avem cartea la fel de „pe jumătate” citită, așteptând să-i fie găsite ultimele pagini.

Ajungi la o vârstă în care ți-ai dori să poți să te reîntorci undeva pe la jumătatea vârstei pe care o ai. Și-atunci să apreciezi mai mult anii care au trecut!

E imposibil să faci asta. Nu este nici un drum înapoi, doar înainte. Iar acel înainte vine indiferent dacă vrem sau nu vrem.

Cred că am să-mi opresc aici gândurile, privind din nou acei trei trandafiri ... care parcă mă urmăresc.

Și-am să revin mâine ... cu altele noi și mai pline de veselie. Azi așa au fost să fie. Așa, au vrut să fie scrise.

Azi ești, mâine ... poate nu.

Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 462 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: astazi esti, maine | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]