Principala » 2012 » Mai » 8 » Biscuiți
0:10 AM
Biscuiți
Astăzi, în timp ce mergeam grăbită pe stradă având un pachet de biscuiți în mână mă trezesc că sunt băgată în seama de „cineva”. Acel cineva era o ea care cere „1 leu”. Având biscuiții în mână, mă ofer să-i dau câțiva. Răspunsul primit m-a făcut să scriu astăzi aici, despre întâmplare. Acela era: „ce să fac cu ei?”.
Mica discuție avută e irelevantă. Răspunsul acela m-a făcut să îmi pun mie însumi întrebări, mai ales despre cum vedem noi nevoile altor oameni. Ei cer ceva cu care să poată facă ce vor, iar noi care nu le oferim ce vor suntem refuzați. Asta pentru că le-am oferit ce am crezut noi că au avea nevoie.

Gestul în sine, pe care voiam să-l fac e și el irelevant mai ales pentru că a fost doar un impuls de moment.

Așa e și în viață, ai multe „oferte” pe care nu știi cum să le iei. Te întrebi mereu „ce să faci”, dacă să le accepți sau nu. Alegerea e întotdeauna în mâinile tale iar refuzul e întotdeauna „un pas înapoi față de risc”.

Bineînțeles, biscuiții chiar dacă fac parte din viața noastră gastronomică, nu fac parte din „deciziile” pe care le avem de luat: refuz sau acceptare. Ofertele primite fac parte și ele din „deciziile” noastre.


Pentru astăzi am ales următoarea recomandare care este un cover. Da, am mai făcut o recomandare la un cover al acestei melodii „We found love” dar, atâta timp cover-urile sunt de 100 de ori mai bune (pe puțin) nu am de ce să nu o fac.


Vizualizări: 601 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: biscuite, poveste reala, biscuiti | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]