Principala » 2012 » Iulie » 10 » Bunătate + Respect 7.7
11:07 PM
Bunătate + Respect 7.7
A apărut o nouă versiune 7.7. Aceasta poate fi actualizată chiar acum. Pentru reamintirea celorlalte versiuni, ofer câte un link pentru fiecare.

Ce e nou în această versiune:

  • Bunătate: să o adaugi în viața ta și să încerci să fii mai bun.
  • Respect: să îl adaugi și pe acesta și să încerci să faci în așa fel încât să nu lipsească. Un minus nu se acceptă, doar plusuri.
Aceste adăugări pot face și în situația celeilalte versiuni (5.5) în care ai făcut o adunare. Să fii bun și respectuos. Respectul, chiar dacă nu pare e un element important în toată existența noastră. De asemenea, și bunătatea. Să fii bun în zilele noastre (cele de acum) pare a fi ceva greu. Nu e chiar așa, tu alegi cum să fii. Nu trebuie să te lași influențat de răutatea celorlați. Întotdeauna să găsești o mulțumire în ceea ce faci, o mulțumire față de sine. 

În celelalte versiuni era vorba despre o rupere de „lume” - mai exact tehnologie, o regăsire - proprie, la care se mai adăuga distracția în natură și o adunare. Pentru că distracția nu se face singur ci alături de alte persoane. În tot acest demers tehnologia nu-și are loc, mai ales calculatorul.

Pentru această versiune, am găsit o melodie potrivită: „Be good”, un sunet de jazz excepțional.


Vizualizări: 689 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: respect, 7.7, bunatate | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]