Principala » 2012 » Aprilie » 12 » Cheia ...
0:01 AM
Cheia ...
E seară, e târziu ... și te simți ca și când nu ai fi aici. De fapt ești aici ca de obicei, o obișnuință care a devenit rutină.

Te simți pierdut ca și o cheie pe care nu o mai găsești. Iar atunci când o găsești e ca și când te-ai regăsi și pe tine.

Te cauți printre vise și amintiri decolorate ca și când ai vrea să te reîntorci în timp pentru a te putea regăsi mai bine.

Si-ți spui că viața ta are o cheie, așa cum are o cutie secretă. O fi având o cheie dar nu una la modul real. O cheie pe care o primești în momentul în care ai parte de darul numit „viață”. Nu mulți știu să-și aprecieze „cheia” așa cum nu-și apreciază nici „viața”.

Și când te gândești la toți care luptă pentru ca să trăiască măcar o zi în plus, cei care refuză să mai lupte ți se par niște lași. Poate că ai avut și tu momente de lașitate, momente în care lupta ți se părea ceva greu de avut sau obținut. Dar nu ai renunțat, pentru că nu ești un laș. Ai mers mai departe ca și când nu ar fi fost nici un moment de refuz, ca și când nu ai fi vrut să lași cheia și ai ținut de ea cu toată puterea.

E cheia vieții pe care mulți o aruncă deși nu e proprietatea lor, deși nu au nici un drept să facă asta.

Și mă întorc înapoi la gândurile mele de regăsire, pentru că vreau să mă regăsesc printre vise, printre locurile în care mă aflu.

Vreau să am grijă de „cheia vieții” pe care o am, să nu cumva o pierd într-un moment de „neatenție”sau să-mi fie furată.


Vizualizări: 597 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: cheia vietii, here is the key, Francis | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]