Principala » 2012 » August » 14 » Continuare ...
0:10 AM
Continuare ...
Am zis ieri că azi voi avea fapte. Într-un final așa a și fost. Am reușit să fac ceva ce nu am mai făcut de câteva luni bune. Poate că nu e nimic special sau deosebit dar pentru mine e încă o reușită.

Continuare ...

Am reușit să scriu partea a IV-a o poveștii „Sătucul la mâna a doua”. Întotdeauna când scriu ceva mi se pare că scriu mult dar când rezultatul îmi schimb părerea și realizez că e de fapt puțin. Oricum, decât nimic ... e destul și atât.

Poveștile mele, puse în ordinea scrierii lor pot fi găsite în într-o hartă. Le-am pus așa pentru a putea fi găsite mai ușor. Mai am vreo 2 sau câte sunt, povești scurte de tot scrise pe blog. Poate că ar fi bine să le adaug și pe ele în acea hartă. Voi vedea cum voi reuși să le regăsesc printre multitudinea de articole de pe blog.

Știu, începutul e mai greu dar continuarea e și mai grea. Voi încerca să fac să nu mai fie așa și ca totul să pară mai ușor.

Cam atât pentru moment, că sunt în pană de idei sau nu știu, nu cred că acest subiect e atât de interesant pentru a scrie mai multe despre el.

Pe final, recomand o melodie mai veselă care-ți transmite o stare de bine, o melodie mai recentă.

Vizualizări: 487 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: poveste, continuare, satucul la mana a doua | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]