Principala » 2012 » Decembrie » 12 » Curaj și „x” 12.12 (.12)
1:35 AM
Curaj și „x” 12.12 (.12)
Pentru că azi data din calendar e 12.12 înseamnă că a sosit timpul pentru o actualizare. O ultimă actualizare. Din luna februarie (pentru că în luna ianuarie nu a existat un 1.1) până luna aceasta (decembrie) au fost 8 actualizări. Toate acestea au avut ca scop îmbunătățirea versiunii inițiale (2.2).

În continuare voi prezenta versiunile anterioare:
Și acum să prezint această ultimă actualizare. Mai exact, în ce constă ea.

Pe scurt: se adaugă mult curaj, extrem de mult curaj și „x”.

„x” - necunoscută.

Pentru a putea să actualizezi versiunea la 12.12 trebuie să adaugi curaj și să înlocuiești necunoscuta „x”. Cu ce să o înlocuiești? Cu ceea ce vrei tu mai mult să ai în viață. Ceva mai presus de bani, faimă și bogății materiale.

Poate că te vei întreba ce legătură are această nouă versiune cu celelalte. Dar totul e foarte simplu pentru că absolut toate versiunile se leagă între ele. Ca să ajungi în această „ultimă fază” de reușită (ceea ce vrei să ai mai mult în viață) trebuie să treci prin celelalte faze.

Cel mai important e să nu fii egoist și să nu te gândești doar la binele tău (drumul spre reușită de exemplu). Privește mereu în față cu un ochi iar cu celălalt ai grijă de ceea ce e în stânga sau în dreapta ta.


Vizualizări: 578 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: actualizare, Ultima, curaj, 12.12.12, 12.12, versiune | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]