Principala » 2012 » Aprilie » 24 » E timpul pentru schimbări
11:33 PM
E timpul pentru schimbări
Știu, am mai vorbit despre schimbări acum câteva zile. Și da, nu le-am făcut. Sau nu așa cum aș fi vrut eu să le fac. Poate că ar fi trebuit să fiu mai dură cu mine pentru ca să le pot „îndeplini” dar voi încerca să fac asta, nu de mâine ci de azi. Se știe că dacă zici „de mâine fac ceva” rămâne de multe ori un simplu mâine repetat la nesfârșit.

Cu siguranță, nu sunt singura în această situație. Precis și alții fac asta. Spun un „mâine” absent trăind un „mâine” prezent. Adică, nimic schimbat. Ce e azi, e și mâine. Nu mă refer la activități, pentru că unele sunt chiar obligatorii.

E timpul pentru schimbări la modul cel mai serios. De asta, vreau să schimb și ora postării mele aici pe blog, să fie pentru moment după ora 10 și nu 11 cam cum era de obicei, până acum. Vreau să o fac tot mai repede pentru ca timpul meu de odihnă să fie mai lung. Poate părea puțin absurd dar nu este. Timpul e prețios și câteodată „scurt”, mai ales dacă ai lucruri de terminat, niște obiective determinate de irecuperabilul timp.

Și tu poți să te schimbi. Și tu poți reduce din lucrurile care nu îți sunt chiar de folos. De exemplu, poți juca mai puțin un joc sau poți să tai din porția de internet zilnică. Asta doar pentru a profita mai bine de timp și pentru a-l folosi cu adevărat nu stricându-ți ochii privind un ecran. Natura nu se află într-o imagine deși o vezi acolo, ea se află afară în spatele geamului.

Hai să ne schimbăm! Hai să privim altfel lucrurile din viața noastră! Vom reuși dacă nu suntem delăsători, dacă ne impunem în fața minții și în fața ochilor care ne îndeamnă spre alte lucruri.

Pentru mine, faptul ca la sfârșitul zilei scriu aici e o mulțumire sufletească pentru că știu că am făcut ceva în ziua respectivă chiar dacă restul lucrurilor nu par prea importante.

Tu ce simți la sfârșitul zilei? Ai făcut ceva sau nu? :)


Vizualizări: 572 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: broken door, e timpul pentru schimbari, time for changes | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]