Principala » 2012 » Februarie » 1 » Fii tu însăți!
11:39 PM
Fii tu însăți!
Am decis că ar fi momentul să închei acești așa ziși pași pe care i-am prezentat în celelalte 2 articole de dinainte. Am spus că voi prezenta restul pașilor care până la urmă va fi doar unul. Astfel că, reiau pașii:

1. Fii ceea ce vrei tu să fii./Să fiu ceea ce vreau eu să fiu.
2. Lasă-mă să fiu eu.
3. Fii tu însăți./Sunt eu însămi.

Toți acești pași formează defapt un întreg iar împărțirea asta în 3 bucăți e doar o sistemetizare a chestiei generale pe care vreau să o aduc în discuție: „Fii tu însăți.”

Pe scurt, pasul 1 se referă la evitarea influențelor celorlați prin alegerea propriilor dorințe și prin alegerea propriei existențe: aceea de a fi pe placul tău. Pasul 2 se referă la exprimarea dorințelor și convingerea acelor persoane care îți doresc schimbarea și luarea deciziilor în locul tău că tu ești bine așa cum ești și că poți lua decizii de unul singur. Iar, ultimul pas nu este nimic altceva decât aplicarea celorlalți doi pași având ca rezultat: existența propriei tale persoane după bunul tău plac.

Adică, ești ceea ce vrei tu să fii iar ceilalți trebuie să te accepte așa cum ești, să nu încerce să te schimbe ca să fii pe placul lor. Așa cum am zis și mai devreme, tu să fii pe placul tău.

Ca și o concluzionare, aș putea spune că tot ce trebuie să faci este să fii tu însăți fără regrete, fără gândiri negative și mai ales, fără să-ți pese de invidia celorlați pentru că ești diferit sau pur și simplu altfel decât ar vrea ei să fii.



Vizualizări: 637 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: fii tu insati, Audioslave, Be Yourself | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]