Principala » 2013 » Martie » 8 » Flori, grabă ... o zi și atât
2:03 AM
Flori, grabă ... o zi și atât
Ceasul iar îmi arată că e târziu. Inspirația mea parcă fugise și ea, până când ... brusc mi-am adus aminte despre ce voiam să scriu. Nu credeam că pot fi atât de uitucă, dar uite că se poate!

Cum ideile îmi vine în orice moment al zilei, le pierd pe drum. Că până ajung acasă să le pot așterne aici trece mult timp.

Lăsând la o parte introducerea asta inutilă (oarecum), cred că cel mai bine ar fi să îmi strâng cuvintele și să le transform în mici fraze.

Flori, grabă ... da. Azi, o zi și atât. Nu credeam că va exista și o astfel de zi de 8 martie în care eu să primesc atâtea flori. M-au făcut să zâmbesc, așa cum e și normal, deși majoritatea au fost oferite din pură obligație. Așa e când mediul în care te afli, oferă posibilitatea aceasta de a primi flori fără să se aștepte vreun motiv. Sau poate că simplul fapt de a fi „feminină” reprezintă de fapt un motiv. O fi așa, nu știu.

Îmi aduc aminte oarecum de copilărie, în care jucam jocul ăla pe care mulți din copiii ăștia cu calculatoarele în față de mici: „Flori, fete și băieți”, nu-l știu. Da, era o pură nebunie, trebuind să ghicești cifre. Da, florile astea te duc cu gândul departe.

Mereu am crezut că gestul în sine contează și am să cred că tot așa va fi.

A fost și grabă ... parcă mereu e. Iar e vineri. Deja? Sigur că da.

E un simplu circuit, pe care îl urmăm iar și iar! Dar asta nu ar trebui să ne împiedice să facem ceea ce ne place sau, să ne pierdem prin vise!

De ne-am gândi mereu la ce va fi și când va fi, am lua-o razna și am uita că azi e azi și încă nu e mâine, deși ceasul arată ca și când ar fi aproape mâine.

A fost o zi ... și atât. Sau poate pentru unii mai mult decât acea nebunie a florilor pe care le puteai găsi aproape la orice colț de stradă. „Haide, cumpără și tu o floare.” De parcă doar azi s-ar putea cumpăra sau oferi flori.

Cred că e suficient. Prea multe cuvinte am spus.


Urmează o simplă recomandare. Tot de la The Narrative, cei pe care i-am recomandat ieri. Mă simt de parcă aș fi sedată. Am dat peste niște melodii faine de la ei și le tot ascult, așa cum e și următoarea.


N-are legătură cu ziua de azi sau neapărat cu ceea ce am scris dar mie îmi place și atât.
Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 505 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: o zi, Flori, Graba | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]