Principala » 2012 » Iunie » 28 » Jurnal
7:48 PM
Jurnal
Super influențată de cartea pe care am citit-o azi, în nici 2 zile, m-am decis să scriu aici despre ea. Ce am citit poate părea puțin cam „pentru copii” dar nu-mi pasă că mi-a plăcut și am de gând să fac rost și de celelalte volume. „Dork Diaries” sau în română „Însemnările unei puștoaice” - ceea ce am citit eu dar, doar partea 1. Acuma vreau și restu' să citesc. E chiar interesant și amuzant în același timp. Interesant cum arată, exact ca un jurnal și cu desene prin el.

M-a făcut să mă gândesc la ideea mea de a scrie o poveste sub formă de jurnal. Acum un an și puțin de tot. Face parte din poveștile pe care doresc să le termin dar întârzii să fac asta. Și în timp ce mă gândeam, îmi dădeam seama că eu nu aș putea scrie ceva atât de interesant și de „wow”. Poate că ideile pe care le am sunt ok dar nu și compoziția în sine. Oricum, voi încerca să o duc la capăt într-un fel sau altul. Sper că va fi bine.

Și mi-a mai venit o idee, să scriu ceva ca și când aș scrie într-un jurnal (pe care nu-l am). Ce a ieșit poate fi citit mai jos. Nu e nimic fictiv.


joi, 28 iunie

Înnebunesc, pe bune că înnebunesc. Durerea asta oribilă de cap nu mai vrea să dispară. Am luat un agocalmin că de nu ... îmi făceam toți nervi țăndări. Așa pățesc eu de obicei când am astfel de dureri, îmi întind nervii până se fac bucăți dar nu dispar. Parcă devin tot mai mulți. În fine, acuma chiar nu mai vreau să mă enervez deși am avut niște zile cam nasoale. Să fii fost măcar vreuna bună dar nu. Bucuriile de moment dispar așa cum apar. Te gândești pe urmă dacă au fost cumva și-ți dai seama că nu știi cu certitudine. Clar nu știi! Dar așa o fi, sau așa trebuie să fie: scurt și nevăzut.
E deja trecut de ora 5 dar mă simt atât de fără chef. Pur și simplu nu mai am chef de NIMIC! Nimicul ăsta e mare în comparație cu nervii mei care nu-mi dau pace. Am terminat de citit cartea și acum ce? Hmm, trebuie să fac rost de celelalte volume. Da, cu siguranță. Dar până atunci NU am chef de nimic. Nici măcar să mă duc la prezentarea aia idioată de carte sau ce-o fi de mai târziu. O să mă duc că nu mai am de ales deși aș prefera de o mie de ori să stau acasă și să privesc pereții camerei mele ascultând-o pe Katie Melua.
Dar hei, ar cam trebui să mă opresc. Ăsta e doar un blog, nu un jurnal!
Vizualizări: 529 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: idee, blog, jurnal | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]