Principala » 2011 » Iulie » 30 » Număratul și somnul...
10:31 PM
Număratul și somnul...
Noaptea venise cu pași înceți. Era târziu, cel puțin pentru mine. Cum nu puteam dormi m-am gândit să încep să număr pur și simplu, măcar până la 100. Eh, de parcă somnul vine așa repede. Am ajuns până la 300 și nimic, deși întrun fel sau altul îmi era somn. Ca să am un reper oarecum, am zis să mă uit la ceas. Ceasul (electronic) arăta ora 00:24.
M-am hotărât să continui cu numărătoarea. Poate... poate... voi reuși să adorm. Am ajuns la numărul 500 și am zis „stop” dar nu pentru că adormisem. Probabil că nici nu mai țineam minte la ce număr am ajuns dacă, între timp, adormeam. Nu m-am mai uitat la ceas. Am zis să încerc să dorm altfel dacă tot nu reușesc numărând. Întrun final am adormit dar habar nu am cum și când. Poate că sunetul ploii mă deranja prea mult sau poate că îi dădeam o atenție necuvenită.
A plouat mai toată noaptea. Știu asta pentru că m-am mai trezit pe parcursul nopții, pe la ora 3:35 din câte îmi amintesc și nu numai. Am preferat de cele mai multe ori să nu mă mai uit la ceas. Nu avea niciun rost.
Ploaia a continuat și dimineața.

Pentru mine, număratul nu e o soluție de adormit. Poate era, să zicem, dacă număram altfel: „o oaie, două oi... etc”. Dar nu am făcut-o. Era mai amuzant precis. Îmi aduc aminte de o astfel de fază din Mr. Bean. El „adormise” nu ca mine.

O melodie potrivită pentru o astfel de stare ar fi:
Vizualizări: 182 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: somn, numărat | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]