Principala » 2012 » Aprilie » 17 » O lume perfectă
0:24 AM
O lume perfectă
Nu trăim într-o lume perfectă, tocmai pentru că nu există o lume perfectă cu adevărat. Perfecțiunea face parte dintr-un vis care nu devine realitate ci doar tinde spre realitate.
Vrem să fim cât mai perfecți deși nu putem atinge perfecțiunea cu mâinile.

Și totuși putem face ca lumea în care trăim, lumea noastră să fie cât mai pe placul nostru, o lume perfectă din punctul nostru de vedere.

Degeaba încercăm să căutăm ceva ce nu există real. Degeaba dăm la o parte lucruri care nu sunt uniforme, care sunt imperfecte. De fapt, ele ne completează și ne ajută să fim cât mai aproape de o formă dorită.

Nu-ți dori mai mult decât poți avea dar dorește-ți ceea ce poți avea!

O lume perfectă alături de o persoană perfectă poate fi perfecțiunea fericirii.

Știu, cum ziceam mai sus nu există nici o lume perfectă și nici o persoană perfectă dar pentru noi poate fi, o putem să o facem să fie sau să o considerăm așa.

Nu-ți fie teamă să lupți, să visezi mai mult decât trebuie, ceea ce e ireal poate fi real, poate fi perfecțiunea realului.

Într-o poză poți avea perfecțiunea unei lumi dar asta doar pentru că surprinzi doar ceea ce e bun și nu și partea rea.



[Nu despre perfecțiune sau o lume perfectă am vrut să scriu astăzi dar din cauza unui x dat greșit s-au pierdut 2 strofe dintr-o poezie pe care voi încerca să o rescriu mâine deși, cuvintele s-au cam pierdut puțin. Speranța e ultima care moare!]
Vizualizări: 555 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: o lume perfecta, Perfect World, Gossip | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]