Principala » 2012 » Mai » 23 » O zi nebună [I]
11:58 PM
O zi nebună [I]
Am intitulat această zi ca fiind o zi nebună, prima din următoarele care vor urma. Cu siguranță că au mai fost multe altele în trecut dar am să mă refer doar la cele de acum, cele din imediata apropiere de această zi.

Graba de dimineață, tocurile incomode, dorința absurdă de a scăpa de stres au făcut ca această zi să fie una „nebună”. Într-adevăr, e o zi unică în viață. Poate pentru unii nu e, asta dacă au parte de mai multe sfârșituri din acestea.

E un sfârșit ce duce spre un nou început.

Well, yeah! E doar o festivitate. Ți se spune că nu mai e stres, gata și cu asta și când colo, exams are coming! Amuzant, zău de nu!

Poate că o să fiu puțin criticată că mai folosesc câte puțin un english style. O fac pentru că pur și simplu îmi place cum sună și câteodată e mai ok decât în română.

Acestea fiind spuse, să continui prin a face ziua aceasta și mai nebună ... sau nu! Mai bine nu mă complic, oricum până la 12 sursele îmi vor fi link! Asta știu că nu pare a avea sens dar pentru mine chiar are.

Acuma să mă gândesc, la o recomandare potrivită pentru azi. Am tot ascultat Poets of the Fall, așa că sunt setată pe formația asta. Știu că și ieri am recomandat o melodie de la ei dar hai să încerc și azi. Când ceva sună bine, chiar sună bine.



Warning!!! This is not just a blog! This is reality! :)
Vizualizări: 413 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: o zi nebuna | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]