Principala » 2013 » Aprilie » 22 » Oameni indeciși
1:24 AM
Oameni indeciși
Sunt tot felul de oameni pe lumea asta, inclusiv și cei indeciși.

Nu zic că nu e ok să fie indecis dar, totul să fie cu o limită.

Sursa de inspirație, ca să zic așa, mi-a venit de la o clientă extrem de indecisă. Mai mult decât indecisă.

Cred că s-a răzgândit de cel puțin 5 ori, ca într-un final să aleagă varianta finală la care zicea doar „să presupunem că ...”. Bine, nu înainte să-mi smulgă cel puțin un nerv, așa ca să fie o zi mai adunată.

Nu pot să înțeleg unii oameni. Absolut deloc. Vii cu un scop anume ca după să întorci roata cu 360 de grade iar tu, să fi un zâmbet în tot timpul ăsta.

Se putea foarte bine spune de la început: „vreau asta” și gata. Era suficient.

Dar nu, trebuie să se treacă printr-un proces de gândire excesivă sau mai rău, prin decizii de moment repetate. Acum zic da, peste 5 minute zic nu. Mai încolo revin și zic iar da și tot așa. Până când decizia finală e un nu.

Oamenii ăștia care sunt așa, nu-mi plac. Sunt și eu mai indecisă câteodată. Dar nu mă tot răzgândesc la fiecare 5 minute.

Atât.

+ muzică.

Un jazz al anilor '30.


P.S. Prezența mea prin online nu și-a prea făcut prezența azi, puțin doar prin simple citiri. Nu am avut starea necesară pentru mai mult. Și încă mă mir că am reușit să scriu azi. Nu a fost cu intenție, îmi pare rău.

P.P.S. E chiar greu să găsești un cuvânt care să-ți definească ziua.


[Și da, chiar m-a enervat indecizia cu care a luat ca și când totul ar fi fost o simplă glumă. Iar calmul și amabilitatea trebuiau să existe. Dar eu, îmi simțeam nervii cum tresar prin vene.]
Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 530 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: indecisi, oameni | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]