Principala » 2013 » Martie » 14 » Ploaie, librărie, gânduri, muzică
2:19 AM
Ploaie, librărie, gânduri, muzică
E atât de târziu, știu. Parcă tot mai târziu vine momentul în care eu ajung să scriu aici. Se întâmplă ceva cu ceasul. Cred că e stricat. Sau poate nu-l văd eu bine.

Așa cum spune în titlu, azi am să scriu câteva cuvinte despre „ploaie, librărie, gânduri, muzică”.

Ploaia, cea de care ziceam într-un articol anterior bântuie orașul încă de ieri.

Dar asta nu m-a oprit să mai dau o „fugă” până la librărie. Simțeam că ăsta îmi e drumul. Și-am stat acolo câteva minute bune, până am rămas cu o carte despre care nu știu absolut nimic.

„Curcubeul dublu” scrisă de Alexandru Vlad.

Chiar sunt curioasă de ceea ce conține cartea (mă refer la ceea ce este scris). Îmi place misterul mult prea mult. Sper că a meritat să ajungă în biblioteca mea personală.

Prima dată, îmi doresc să termin de citit cartea „Secta egoiștilor”. Până acum îmi place ce citesc. Și e și asta un mister.

Gânduri ... câte gânduri nu am eu? Sau câte gânduri nu ai tu, cel care îmi citești cuvintele acum?

Multe ... mult prea multe.

De fapt, tot ce am scris azi aici sunt gânduri. Mereu sunt gânduri.

Poate mă vor face aceste simple cărți să-mi adun ideile și să continui ce am început. Nu vreau să se adune un an în care eu, să fi fost ca și pusă pe pauză. Deși, cam asta s-a și întâmplat.

Atât.

Și muzică ...

... care după cum se știe, nu prea are legătură cu tema. E deja o obișnuință!



Și deși ploaia asta mă duce cu gândul la geniala melodie „Adriana - Ploua”, nu am să o mai recomand pentru a treia oară. De asemenea, nu am să o ascult pentru ca să nu-mi transmită starea ei ... Poate când nu va ploua.
Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 468 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: muzica, ploaie, librarie, Bugatti Car Dark | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]