Principala » 2012 » Februarie » 7 » Provocare III
0:34 AM
Provocare III
Asta este provocarea cu numărul III. Deși, prima a fost doar o trimitere către cea de-a doua, așa am denumit-o la momentul respectiv. Provocarea numărul II (în caz că de anul trecut până acum a trecut mult timp și e necesară o reîmprospătare a memoriei) a constat în scrierea unui text doar în rime realizat cu succes.

Acum, să vorbesc puțin despre provocarea de astăzi. Trebuie să-mi scot din vocabular două cuvinte folosite pentru afirmație și negație pe care le-am folosit în articolul anterior.

Printre atâtea baliverne, am văzut la tv (mă rog, ascultat) o melodie de prin 2005 care m-a făcut să-mi reamintesc de faptul că era pe repeat foarte mult. La mine cel puțin, de restu' interesul meu a fost minim.

Și acum îmi vine să măresc volumul de la boxe. Cam amuzant dar aparențele uneori înșeală. Oricând poți aprecia o melodie electronică, dance, trance sau ce-o fi ea dacă e bună din punctul tău de vedere.

Și să o scurtez (era să zic altceva dar a trebuit să schimb că altfel încălcam provocarea) prezint melodia mai jos cu un link de pe vestitul youtube:

Așa-i că o știi? Sigurat. Mai ales după 7 ani de când există melodia. Eh, la mine tot printre favorite e și va fi.
Și uite că am trecut cu bine peste provocare.
Ah, tot îmi vine să zic ## dar mă abțin.
Vizualizări: 447 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: Dhany, III, benassi bros, every single day, provocare | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]