Principala » 2013 » Iunie » 30 » Puțin ... pe aici ...
0:58 AM
Puțin ... pe aici ...
Se anunță niște zile pline ... și cu mai puțin internet. Cred că-mi va prinde bine o astfel de pauză. Voi și aprofunda mai multe lucruri despre „vânzare” dar și mă voi bucura de frumusețile unui alt oraș.

Păcat că toate astea se întâmplă în mijlocul săptămânii, în niște zile nu tocmai potrivite. Dar, nu depinde de mine. Depinde doar de alții.

Sper ca după experiența asta de 2 zile să fiu în stare să scriu câteva din lucrurile pe care le voi învăța, ca un fel de share.

Ceea ce e cert, e că anul ăsta n-a mai fost și nici nu va mai fi un scris zilnic. Deja am ratat câteva zile și voi mai rata și săptămâna care urmează. E și asta o schimbare care, e în spre bine. Dacă asta se întâmpla anu' trecut, făceam tot posibilul să scriu, chiar și de pe telefon (deși n-am făcut-o niciodată). Pentru că îmi propusesem să fac asta. Anul ăsta nu. Și gândindu-mă așa, făcând o ușoară referire la „obsesia” aceea dusă la bun sfârșit, realizez că nu va mai exista (cel puțin prea curând) ceva asemănător.

Și nu neapărat legat de scris.

Simt cum nu mai sunt în stare de multe și cum scriu tot mai multe aiureli și cum nu e bine că fac asta.

Calitatea scade drastic, cel puțin așa cred eu. Nu că ar fi fost vreodată, zic și eu.

Oricum, căutând la întâmplare „there is no time” pe youtube, am dat de următoarea melodie care datează de prin 1989. Spre rușinea mea, nu știam nimic despre cel care o cântă deși are 22 de albume studio. E fain când găsești muzică „nouă” deși e veche, printr-o simplă căutare „random” pe youtube. Așa am găsit mai multe melodii faine.

Well, am fost puțin pe aici ... și acum mă retrag pentru că „there is no time”.


Voi mai faceți căutări la întâmplare pe youtube și găsiți muzică faină?
Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 1031 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: muzica, youtube, pe aici, cautari, putin | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]