Principala » 2012 » Aprilie » 7 » Răbdare ...
11:55 PM
Răbdare ...
Se întâmplă de multe ori să vezi cum alții își pierd răbdarea și acționează într-un mod greșit. Se întâmplă și tu nu faci nimic, doar privești absurd reacțiile lor.

Se întâmplă ca și tu să-ți pierzi răbdarea pe undeva și să nu reușești să ți-o recapeți decât foarte greu.

O cauți mai mereu pentru că știi că ai nevoie de ea. Fără răbdare multe din lucrurile pe care le faci nu s-ar mai termina, nu ar mai avea final.

Atunci când trebuie să aștepți ca ceva să se întâmple iar trebuie să ai răbdare. Și această așteptare e grea dar, rezultatul ei e cel care te face să vezi dacă a meritat sau nu răbdarea avută.

Ai răbdare și poți să ai ceea ce-ți dorești. Nu te opri în mijlocul drumului din cauza nervilor. Fii răbdător și calm! Ai să vezi că e cea mai bună soluție, mai ales pentru că nu rezolvi nimic dacă te enervezi. Mai mult îți faci rău singur.

Acest lucru e valabil și pentru toți cei care îi fac pe cei din jurul lor să sufere din cauză că ei au probleme cu „răbdarea”. Sunt destui egoiști care nu se gândesc decât la ei înșiși fără să țină cont de durerea pe care o provoacă celorlalți. O durere pe care, oricât ar încerca unii nu o pot ascunde în spatele ochilor care arată mai mult decât trebuie.

Ai răbdare și nu fii nepăsător!


Vizualizări: 493 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: GUNS N' ROSES, Patience, rabdare | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]