Principala » 2012 » August » 7 » Și îngerașii au drepturi
0:05 AM
Și îngerașii au drepturi
Trăim înconjurați de nepăsare. Nu vedem durerile celor din jur. Vedem doar probleme noastre, probleme ce apar iar și iar.

Oare cât de mult costă un zâmbet? Pentru unii mult prea mult.

Sunt atât de mulți copii care au părinți, părinți care nu ar trebuie să se numească așa. Sunt acele suflete care îndură mult prea multe și au o durere imensă în suflet. Mulți dintre ei își ascund durerea în spatele tăcerii. Lumea nu o vede sau mai bine zis nu vrea să o vadă.

Tot ce și-ar dori acești îngerași e să primească iubire în schimbul existenței lor. Nu au nici o vină că s-au născut fără să poată fi întrebați dacă vor să facă parte din această lume. Sunt destui care și-ar dori să nu se fi născut. Durerea din sufletul lor e mult prea mare.

Se întâmplă ca ei să plângă des, să se descarce, neputând să o facă altfel. Puțini realizează faptul că un copil nu e o „jucărie” cu care poți face ce vrei. Manipularea lor nu ar trebui să existe și nici folosirea lor ca niște obiecte.

Fericirea pentru un copil e mult mai importantă decât orice jucărie. Chiar dacă ar sta înconjurat printre sute de jucării, lipsa iubirii se simte. Și se simte și mai tare atunci când sunt făcuți să sufere. Dar de ce se întâmplă asta? Poate pentru că nepăsarea e mai mare decât orice altceva.

Indiferența doare. Și un copil o simte atât de tare încât îi influențează creșterea.

Totul contează, felul în care se comportă un părinte cu el, felul în care este tratat de ceilalți. Că ajunge un adult și devine o problemă pentru societate nu e vina lui, e vina celor care l-au făcut să fie așa. Degeaba se spune că i-a fost oferită o „educație bună”, doar el știe durerea pe care a avut-o în suflet.

Sunt destule astfel de cazuri. Suntem și noi nepăsători. Sunt destui părinți care cred că e bine ce fac și că asta trebuie să facă. Sunt și ei nepăsători.

Și îngerașii au dreptul la zâmbet, la fericire și iubire. Și ei pot avea parte de mai mult decât durere.

Un zâmbet costă prea mult, mai ales dacă cei care ar trebui să îi facă să zâmbească nu o fac.

Următorul videoclip, precum și melodia m-au determinat să scriu ceea ce am scris mai sus. Într-un fel sau altul m-a inspirat și m-a făcut să mă gândesc nu doar la mine ci și la cei care suferă în tăcere.



Vizualizări: 542 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: si ingerasii au drepturi | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]