Principala » 2012 » Aprilie » 11 » Străină ...
0:07 AM
Străină ...
Gândesc prea mult și mi se pare că toate aceste gânduri mă fac să văd lucrurile altfel. La o simplă privire, ele par ușoare, fără prea multe înțelesuri. Dar când încep să le analizez în amănunt îmi dau seama că nu e așa. Îmi dau seama că totul e mai complicat și mai neînțeles decât aș putea crede că e.

Privesc în jurul meu poate la fel de mult precum gândesc și analizez lucrurile, faptele, reacțiile altora, reacții ce pot părea banale pentru unii dar exagerate pentru alții. Și privesc, și trec ... mai mult neobservată, ca de obicei.

Mă simt o străină. Poate că și sunt pentru aproape toți oamenii. O străină mai mult sufletește, pentru că deși fizic nu sunt chiar o străină ... pe cealaltă parte sunt.

Respir adânc, trag aer în piept ... același aer pe care îl respiră și ceilalți dar nu la fel.

Încerc să mă îndepărtez de aceleași gânduri „seci” pe care le am, să le dau la o parte din calea mea... încerc să nu mai fiu aceeași străină care simt că sunt.

E o încercare care rămâne la stadiul de încercare, pentru că nu pot să nu mai fiu o simplă străină în această lume inutilă.

Poate că e mai bine să fiu așa, necunoscută pentru marea majoritate a persoanelor din jurul meu și cunoscută cu adevărat pentru mult mai puțini.

[Sunt doar o străină
 Într-o lume haină.]


Vizualizări: 236 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: deja straina, Necunoscuta, Straina | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]