Principala » 2013 » Iunie » 24 » Sunt aici ...
1:57 AM
Sunt aici ...
După ce că am trecut peste o zi fără să scriu nimic, revin într-o oarecare măsură ... mai ales că libertatea s-a stins și ea (până în weekend).

Da, eu cea care nu ratez zilele decât în cazuri excepționale. Se mai întâmpla, deși rar. Dar acum sunt aici.

Și spun „într-o oarecare măsură” pentru că simt că, prezența mea nu e completă. Nu dau vina pe ploaia de afară sau respirația asta care încă-mi e grea ci pe ideile mele care par să fugă de mine.

Printre altele, căldura nu e mai e atât de intensă și puternică. Și parcă mă simt și eu așa, cu o lipsă de „forță”.

Reacțiile mele sunt tot la fel de întârziate și lente, iar eu era să uit să îmi repun ceasul să sune.

L-aș opri cu totul, doar pentru ca să îi ascult tăcerea în timp ce dorm la 7 dimineața.

Și cum tot ce e frumos se termină repede, așa și libertatea s-a dus și ea.

Pentru mine.

Pentru alții e vacanță, chiar 3 luni de zile și tot nu le e suficient. Știu, cred că nici mie nu-mi era pe vremea când aveam parte de ea. Și mai știu că nu profitam din plin de ea.  Așa cum n-am profitat nici de zilele astea libere.

E oarecum realitatea, lipsa unei stări anume amestecată cu imensa dorință de a te simți „în viață”. Ești, dar parcă ceva se rupe pe parcurs și te face să te simți „lipsit de viață”.

Nu vreau să creez stări de genul „:(”, aș vrea să creez zâmbete. E greu și pentru mine, dar mereu am crezut că nu e imposibil.

So, smile and feel alive!

Atât.

+ muzică.


Îți plac aberațiile mele? Vrei să răspund la niște întrebări sau pur și simplu să-mi afli părerea despre ceva anume? Atunci întreabă-mă și răspund dacă pot într-un viitor articol.
De ce vreau să fac asta? Pentru că vreau să interacționez și mai mult cu cei care mă citesc (dacă sunt persoane care o fac).

Nu uita să zâmbești.
Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 995 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: intrebari, Aici, sunt, viata | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]