Principala » 2012 » Noiembrie » 16 » Un „șaișpe” dus cu pluta.
1:51 AM
Un „șaișpe” dus cu pluta.
Uitându-mă în calendar am văzut un banal „șaispe”. Știu, în mod normal se spune șaisprezece dar pare prea formal. Îmi plac lucrurile mai „neoficiale” și să inventez cuvinte. Hah, de aș putea aș inventa zilnic niște cuvinte și le-aș scrie aici dar ... pe urmă, poate ar crede cineva că ele chiar există.

Și totuși de ce e acest șaișpe dus cu pluta? Pentru că a înnebunit puțin, a luat-o razna. Nu mai știe în ce zi se află. A uitat că azi e vineri și e timpul pentru mult mai multe gânduri. E timpul pentru continuare. Continuare?!? La ce? La un început neterminat.

Pentru că, atunci când îți propui ceva nu te lași până nu faci acel ceva ... indiferent de ce s-ar întâmpla în jurul tău. Făcând asta îți demonstrezi că ești mai mult decât o umbră care bântuie pământul ... că ești o persoană care luptă și nu renunță.

Ca să ai ceea ce îți dorești, trebuie să faci mai mult decât să dai vina pe lumea din jurul tău ... că e rea, că nu e bună ... că e inutilă ... și ai vrea să pleci de aici, undeva unde „pare” a fi mai bine.

Trebuie să nu rămâi cu zisul, trebuie să transformi dorințele în realitate.

Încetul cu încetul, pas cu pas ... ca să ajungi la acel 100% mult dorit.

Și'acum să revin la acel „șaișpe” care o ia tot mai razna.

Mă face și pe mine să o iau razna.

Să o iau razna ascultând aceeași melodie iar și iar.

De ce ... nu știu nici eu. Tot ce știu e că mâine nu va mai fi „șaișpe” în calendar.

Va fi un alt simplu 17 fără vreo semnificație anume.


Vizualizări: 455 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: Another Love, razna, dus cu pluta, saisprezece, saispe | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]