Principala » 2013 » Aprilie » 4 » Votează pentru concurs!
1:10 AM
Votează pentru concurs!
După cum am spus ieri, astăzi (4 aprilie) voi pune pe blog un chestionar/sondaj prin care cei care vor să poată vota pentru alegerea câștigătorilor!

Sondajul se află în partea dreaptă a site-ului! Votează!!! Întrebarea e scrisă cu verde ca să iasă mai în evidență!

Fac asta pentru că am 5 răspunsuri, iar cum am zis: voi oferi 3 premii.

Întrebarea a fost: „Dacă ai fi pus în situația de a alege dintre a salva viața cuiva și a te răni, mutila pe viață ce ai alege?”

În continuare răspunsurile primite:

Szilágyi Zoltán: 
„Dacă salvez viaţa cuiva într-un fel sau altu el face parte din viaţa ta. 
Acţiunile tale asupra lui se reflectă asupra ta. Categoric aş alege  ceea ce duce la fericire sau dacă se impune un sacrificiu atunci opţiunea  în care cred, a fi  ceea mai bună.”

[continuarea oferită într-un alt răspuns, adică asta: În altă ordine de idei: Dacă dai la cineva din timpu tău practic dai din viaţa ta. Iubirea înseamnă sacrificiu. De exemplu Mica Sirenă de Hans Andersen sau Luceafăru de Eminescu etc. Avem nevoie atăt de iubire căt si de fericire in viaţă dacă vrem să trăim cu adevărat. (Complement pentru primu comment care ulterior mi s-a părut incomplet.) NU se va lua în considerare! E oferită prea târziu!]

Laura Ana:
„Sincer, nu cred ca mi-as punea viata in pericol datorita unei persoane.Si poate sunt rea si egoista, dar oricat de apropiata ar fi, e un lucru la care sa te gandesti mult, necesita timp, iar mintea ta ar trebui sa fie limpede si intr-o stare adecvata ca sa gasesti un raspuns concret la intrebare. 
Fiecare are parerea lui, dar daca exista persoane care ar face lucrul asta din inima si iubire, au tot respectul meu, deoarece majoritate considera ca acesta este un gest eroic, care necesita o rasplata. Putin oameni au acest curaj si aceasta tarie, sa-si sacrifice zambetul si corpul pentru o fiinta care poate nici nu va spune "multumesc" sau nici nu-si va mai aminti peste 3 ani.”

Laur:
E genul de intrebare la care-ti zboara mintea cand cineva spune o chestie asemanatoare ca a vazut/citit/etc. 
Depinde cine e persoana respectiva. Toti cred ca avem o persoana, fie ca e ea ruda, prieten, prieten de familie, posibil iubit, s.a.m.d. pt. care facem aproape orice. De ce am zis aproape? Pt ca am fi in stare chiar sa ne dam viata sau sa ne ranim in schimbul vietii lui. Eu unul am o persoana de genul asta, pt care m-as pune pe masa de operatie indiferent de zi/noapte. De obicei asta se intampla cand iubim... 
Acum te intreb eu pe tine, daca iubesti, nu ai fi in stare sa faci asta?”

Roxana:
Exista cateva persoane pentru care as face orice, fara sa ezit. Mi-as da viata ca sa le stiu bine, da. Dificil este cand esti pus in situatia asta in fata unei persoane care nu inseamna nimic pentru tine, un necunoscut. Raspunsul e tot da, insa aici intervine un "dar": daca nu mi-as pune viata in pericol facand asta.”

Cosmin:
„In fata unui pc toata lumea va raspunde ca isi va da viata pt altcineva. In schimb, in fata faptului implinit lucrurile vor lua o intorsatura la 90 de grade. Sa raspund la aceasta intrebare tulburatoare ,,gandurile de astazi nu sunt aceleasi cu cele de maine ". Intre acesta ghilimele infloresc viorele.punct”


P.S. În cazul în care n-ai participat la concurs și totuși vrei să o faci, poți comenta la articolul acesta (link) până duminică/luni după-masa.

Mă gândeam ca unul din cei trei câștigători să-l aleg eu. Nu știu dacă va fi până la urmă așa dar voi vedea în funcție de voturi și dacă vor mai fi noi participanți. Niciodată nu e prea târziu!

Pentru că nu am reușit să integrez chestionarul/sondajul în acest articol, l-am afișat în partea dreaptă a site-ului! Se poate vota acolo!

Se poate vota până luni inclusiv! :)

Luni fiind 8 aprilie 2013!

Categorie: Concurs | Vizualizări: 419 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: voturi, concurs, vot, chestionar | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]