Principala » 2012 » Aprilie » 9 » Zâmbește
11:36 PM
Zâmbește
A venit timpul pentru noi gânduri, pentru noi idei de împărtășit. M-am săturat să tot privesc în trecut, să-mi văd gândurile prăfuite de vreme. Îmi plac ideile de moment prea mult și în seara asta mă voi folosi de ele.

Când ai impresia că ești pierdut, zâmbește pentru că nu ești. Mereu va fi ceva sau cineva care să te ridice, care să te ajute să te simți altfel, să ai o stare mai bună ... o stare de bine.

Când ai impresia că lumea nu te observă, zâmbește pentru ca să-ți ascunzi tristețea și să dai impresia că nu vezi această nepăsare.

Când ai impresia că viața ta se duce de râpă, zâmbește pentru că într-o zi îi vei putea arăta că nu te-a putut doborî.

Când ai impresia că ești singur, zâmbește. Nu se știe cine îți va observa zâmbetul.

Când ai impresia că nu poți reuși nimic, zâmbește. Doar așa vei putea să mai faci încă un pas spre reușită.

Când ai impresia că pierzi timpul degeaba, zâmbește și vei realiza că totuși ai făcut ceva: ai zâmbit.

Sunt doar niște impresii și poate nu e realitatea. Poți face din problemele tale niște exerciții rezolvabile într-un mod simplu dacă poți și zâmbi.

De multe ori și eu zâmbesc deși nu e zâmbetul meu dar oare nu e mai bine să zâmbești din suflet? Doar atunci nu te vei mai minți nici pe tine însuți și nici pe ceilalți. Pentru că un zâmbet fals ascunde o tristețe pe care, uneori cei din jurul tău o pot face să dispară făcându-te să zâmbești cu adevărat.

În cazul în care nu am reușit să-ți aduc zâmbetul pe buze în timp ce mi-ai citit gândurile atunci poate îți va aduce zâmbetul următoarea melodie:


Vizualizări: 429 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: Kutless, smile | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]