Principala » 2012 » Decembrie » 20 » Lumea se dărâmă!
1:51 AM
Lumea se dărâmă!
Se dărâmă pur și simplu!

Nu se sfârșește, se dărâmă!

Se spune că mâine ne vom găsi sfârșitul. Eu zic că trebuie să se termine anul acesta pentru a avea o reușită la activ: aceea de a scrie zilnic pe blog. Și cum? Să se piardă atâtea informații, articole scrise de mine așa că vor alții?

Nu, în mod clar nu.

Dar tot „lumea se dărâmă”. Nu vezi ce e în jurul tău? Chiar nu vezi? Nimic nu mai e din ce a fost. Acuma vezi copiii fumând (și nu vise) și butonând tablete (și nu de ciocolată).

Într-adevăr, în loc să urcăm noi coborâm. Atât de mult vom coborî, încât bebelușii vor avea și ei un telefon mobil prin care să își poată anunța părinții: „mami, am făcut pe mine!” sau „tati, mi-e foame!”.

Și totuși, pentru asta ar trebui să poată vorbi sau dacă nu, să știe să scrie. Dar nu! În nici un caz! Pentru că aici e exact invers! Urcăm! Adică acuma nu mai știm să scriem corect gramatical de mici. Acuma, avem parte de „mam” (măcar de ar avea un ' ca să fie mam' mare) și de multe alte cuvinte legate. Pentru că „-” e prea retro ca să fie folosită. Și atunci, urcăm tot mai mult neștiind că limba română are diacritice, liniuțe, semne de punctuație și alte chestii mișto. Aici am fost puțin cam sarcastică, deși sunt persoane care nici când scriu pe o hârtie nu scriu cu diacritice. De ce? Pentru că engleza nu are.


Și deci nu. Mâine o sa ne trezim la fel de „fără chef” dimineața gândindu-ne de ce oare am fost vrăjiți cu un sfârșit inexistent.

O să zburăm printre grabă, stres, enervare, dorințe ascunse, frig, o zăpadă inexistentă și multe altele.


Până atunci, să ne delectăm urechile cu puțină muzică de calitate. Un jazz superb. O melodie la fel de superbă cântată de o ea care a existat cândva.



Vizualizări: 433 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: sfarsit, se darama, lume, lumea | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]