Principala » 2012 » Martie » 3 » Regăsire 3.3
0:25 AM
Regăsire 3.3
Luna trecută, pe 2 februarie am scris „Rupt 2.2”. A fost ceva care nu a fost aprobat de toți cei care au citit ce am scris. Cineva mi-a zis că nu citește până la capăt deoarece nu e de acord cu ceea ce am scris și pentru că o poate afecta pe persoana care ar face așa ceva. Oricum, era doar o idee care cu siguranță nu ar fi fost testată de careva mai ales datorită dependenței de „tehnologie” și restul lumii.

În fine, am făcut o trecere în trecut pentru ca azi să prezint altceva, mai exact un „3.3”. Această versiune se va numi „Regăsire 3.3”

Am să prezint pe scurt la ce se referă. E puțin mai diferită de versiunea cealaltă pentru că în asta: lași ușa descuiată de la cameră, îți lași telefoanele deschise, calculatorul poate fi și el deschis dar ... condiția e ca tu să fii afară, în natură iar telefoanele, calculatorul acasă și nu cu tine! Parcă sună mai bine. Și de fapt, nu te mai rupi de lume ci te apropii de ea folosindu-te de vorbe reale și nu cuvinte tastate/scrise sau spuse prin intermediul unui telefon.

Este o regăsire și nu o retragere în camera proprie, totul având loc undeva în afara casei.

Această nouă versiune e o actualizare în bine, în sensul că nu mai ești atât de ferit de oameni. Te poți chiar apropia de ei într-un cu totul alt mod decât cu un „mouse” și o „tastatură”.

De asemenea, te poți regăsi pe tine însuți cu ajutorul naturii. Iar acea singurătate pe care ai fi avut-o în camera ta acum o poți îndepărta privind ceea ce se întâmplă în jurul tău, tu fiind în mijlocul naturii. Te poți simți singur ce-i drept, mai ales că nu ai posibilitatea de a fi contactat neavând telefonul la tine. Dar cred că pentru câteva ore, această regăsire își merită depărtarea.


Vizualizări: 590 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: natura, Regăsire, tehnologie | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]