Principala » 2012 » Ianuarie » 1 » 1 ianuarie 2012
11:06 PM
1 ianuarie 2012
Astăzi este ... hmm ... oare cine nu știe ce zi e azi?!? Cu toții știm. Dar oare ce reprezintă această zi? Asta în cazul în care ar reprezenta ceva. Pentru cei mai mulți e un nou început. Câți oare nu au zis că „de anu' ăsta fac nu știu ce” sau „de anu' ăsta nu mai ... ”? Eh, oricum la sfârșit de an ajungi să spui de cele mai multe ori: n-am făcut ce mi-am propus. Cam asta se întâmplă de fapt. Degeaba nerecunoașterea acestor lucruri e alegerea pe care o fac, în spatele cuvintelor stă nemulțumirea: pentru că așa s-a întâmplat.

Poate că nu m-am exprimat foarte clar sau nu am fost înțeleasă așa cum mi-aș fi dorit dar să fie clar, pentru mine această zi e o zi normală.

Ce, cum, de ce ... chiar nu contează. Explicațiile nu-și au rostul și oricum nu aș avea destul chef ca să explic că până și atunci când dormi e mai bine.

Dacă nu aș fi fost prea lucidă, poate că aș fi zis că „anu' ăsta o să scriu ceva pe blog zilnic'. Nu, nu am zis ... sunt prea conștientă că nu voi face asta. Nu m-aș vedea, ca la sfârșitul anului, când fac revizia și cotrobăi prin site să mă trezesc că am 366 (anu' ăsta îi an bisect) de articole, sau cum s-or numi, pe blog.

Interesant sau nu, nu mi-am făcut un plan cu chestiile pe care vreau să le fac începând cu anu' ăsta. Nu le pun la socoteală pe chestiile care trebuie neapărat făcute că n-are rost, alea chiar trebuie făcute.

Dacă, trag un ochi peste ce am scris constat că am folosit cuvântul „nu” de foarte multe ori. Nu că mi-ar păsa dar mi-a atras atenția.

Trecând peste, probabil că o urare ar fi fost potrivită (pentru noul an! sănătate, fericire ... alea alea ... păi nu?!?) dar cum nu mă prea încântă urările de genu', le las pentru alții mai cu chef și stare de bine să le facă. Eu mă rezum mai mult la un „mulțumesc, la fel și ție”.

Pe final, cine vrea poate să asculte melodia următoare:



P.S. Starea mea e reflectată în mesajul trimis. Sper să se înțeleagă clar asta. Dacă nu s-a înțeles, atunci să se știe că nemulțumirea e pe primul loc azi.
Vizualizări: 652 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: red fight inside, 1 ianuarie 2012 | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]