Principala » 2012 » Ianuarie » 30 » Fii ceea ce vrei tu să fii!
0:50 AM
Fii ceea ce vrei tu să fii!
Un mesaj simplu și concis: „Fii ceea ce vrei tu să fii!”
Nu contează ce spun alții, ce vor alții ... contează doar ce vrei tu! Pentru că acceptând pe alții să te conducă e ca și cum ai depinde de acei „alții” indiferent cine ar fi ei. Fiecare pas, greșit sau corect să-l faci tu. Nu contează rezultatul, oricum din greșeli se învață și următorul pas sigurat nu va mai fi greșit.
Influențe vin din toate părțile, pozitive sau negative. Asta va fi mereu, astfel că va trebui să alegi pe cele pozitive deși câteodată e greu să faci diferența dintre ele. Nu te lăsa influențat de ceilalți, pentru că așa nu vei obține ceea ce-ți dorești, nu vei fi tu. Vei fi o plăsmuire a unei alte persoane.
Lasă în urma ta toate acuzele și dorințele altora. Lasă-le pentru a face loc dorințelor tale. 
Nu contează ce spun alții, ce fac alții. Viața nu se rezumă la „alții” ci la tine, la persoana ta. Oricum, nimeni dar absolut nimeni nu-ți poate trăi viața. Doar tu o poți trăi. E alegerea ta cum o faci, influențat de propria persoană sau de altcineva.

Fii ceea ce vrei tu să fii pentru că doar așa vei avea satisfacția sufletească după care tânjesc atât de mulți și pe care o poți avea și tu.
Te simți ciudat? Și eu câteodată și-mi place pentru că nu mă consider o imitație a vreunei alte persoane și mă simt bine în pielea mea așa ciudată, cum mă simt uneori.
Modele? Sunt o grămadă. Dar la ce bun să ai un model dacă acel model reprezintă perfecțiunea pentru tine iar noi, oamenii nu putem fi perfecți. Acea perfecțiune a unui model e de fapt inexistentă. Când zic model, mă refer la un anumit tipar. Să îți dorești să faci ce face o anumită persoană nu mi se pare greșit. Ceea ce mi se pare greșit e să faci exact ceea ce face o persoană și să iei de bun totul de la ea.
Suntem diferiți, avem păreri diferite, gândiri diferite. Diferența să fie atuul nostru.

Așa că, nici eu nu am să fiu ceea ce vor alții să fiu, am să fiu ceea ce vreau eu să fiu. Am să scriu despre ceea ce vreau eu să scriu și nu ceea ce cere majoritatea. Am să fac în așa fel încât să mă mulțumesc pe mine, nelăsându-mă influențată de dorințele altora. Consider că dorințele mele primează.

Și așa, nimeni nu-mi trăiește viața în locul meu.



Vizualizări: 524 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: fii ce vrei tu sa fii, never be what you want, influente, we are in the crowd, Model, viata | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]