Principala » 2013 » Iunie » 21 » Iar nu am titlu, deși am!
8:07 PM
Iar nu am titlu, deși am!
Dacă aș putea să mă feresc de tot ce înseamnă gânduri, probabil că nu aș mai avea această mică cutie cu gânduri. (păcat că nu e .ro)

Am dorințe, poate prea multe și nu știu cât de mult ar merita puse în aplicare. Dar poate că satisfacția personală ar trebui să primeze, indiferent de efectele aplicării dorințelor. Având mereu un „alții” în față nu poți reuși să faci această transformare din „dorință” în realitate.

Întrebându-te „de ce aș face asta?” pur și simplu cauți scuze printre îndoieli. Sau cel puțin mie așa mi se pare.

Încearcă, riscă ... cu mult curaj! E 2013 și știi că 2014 e doar la o aruncătură de băț. Așa cum au fost și anii trecuți. E ciudat să vezi hârtii scrise prin anii 2000 (de tine) și să știi că nici nu-ți imaginai anul ăsta în care ești acum.

Parcă ceva o ia razna. Mult prea mult. O iei și tu, negăsind o soluție prin care să poți să te strecori ca un „om invizibil” care nu ești.

Și atunci? Ce rămâne de făcut?

Rămâne să faci în așa fel încât să nu te mai simți „vinovat” pentru toate aceste dorințe neîndeplinite.

Atât.

+ muzică.

pe repeat.


 

Și da, „iar nu am titlu, deși am!” - e tot un fel de titlu. Negăsind unul potrivit pentru gândurile astea spontane și fără prea mare importanță, am ales să fiu 1% originală.

Mă întreb oare dacă e bine că tot scriu zilnic sau poate, „nebunia” asta e atât de greșită încât scrisul zilnic nu e tocmai o soluție. Mai ales, când sunt atâtea „aberații”. Mintea mea mă face să cred că tind să devin prea personală, așa cum nu eram pe la începuturi.

Atâta timp cât critici nu primesc (deși aș merita) probabil că, totuși nu e atât de rău.
Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 602 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: dorinte, nu, titlu | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
0
1 AlexStan (22 Iun 13 1:30 PM) [Intrare]
Din punctul meu de vedere, este foarte important sa ai dorinte, fie ca le poti indeplini sau nu. O dorinta poate fi numita si un scop oare? Mie asa imi pare. Si daca ai scopuri, pe care vrei sa le indeplinesti, iti faci viata mai interesanta.

Pentru mine personal, nu e nici o problema ca scri zilnic. Sa sti ca si stilul asta de a scrie nu-l prea intalnesti. Mie imi place biggrin .

0
2 admin (22 Iun 13 11:56 PM) [Intrare]
Da, așa cred și eu. Poate fi dorința chiar și un scop. Și viața ți-o faci mai interesantă, când ai ținte bine stabilite.

Mă bucur nespus de mult că-ți place și mai ales că îmi apreciezi „scrierile”, așa cum foarte puțini o fac.  pleasure

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]