Principala » 2013 » Aprilie » 3 » Începe prost, se termină ...
1:01 AM
Începe prost, se termină ...
... la fel de prost.

Pentru că da, o zi care se anunță urâtă, are și finalul ei care se aseamănă cu începutul.

De ce n-ar fi ceva diferit? De ce n-ar fi altfel? De ce ... ? Prea multe de ce-uri. Prea multe întrebări.

Mereu vor fi nelămuriri. Mereu vor fi curiozități.

Mereu ...

Mă gândeam că totuși există și un „beneficiu” al gândirii mele spre viitor (de care n-am reușit să scap). Beneficiul ar fi că, atunci când te afli în momente urâte/rele/negative/grele te poți gândi la faptul că, va veni ziua de mâine și scapi de momentele alea.

Asta am încercat să fac azi. Pentru că:
  • știam că va veni seara și voi fi acasă;
  • sunt conștientă că ziua de mâine va veni și ea;
  • în timp (zile/luni/ani) acele momente vor fi doar niște amintiri din trecut.

Dar, tot nu rezolvă problema existențială în care nu reușești să scapi de enervarea/supărarea/etc pe care o ai atunci când le trăiești/le simți.

Ai acele lipsuri care te fac vulnerabilă. Îți dorești un calmant. Poate mai multe. Și rămâi la idea „hei, lasă că va fi mai bine”.

Știu că mâine seară voi fi iar aici scriindu-mi gândurile (necunoscute pentru mine). Habar nu am ce am să scriu, dar știu că voi fi aici. Indiferent dacă cineva mă citește sau nu ... pentru că aici mă regăsesc. Aici pot fi eu!

Aș lua-o de la zero. Într-un sens simplu. Un nou început către un nou drum.

Un drum în care să am parte de zile care să înceapă bine și să se termine la fel de bine.

Pare un vis. Chiar e un vis.

„Să te regăsești într-o stație, așteptând tramvaiul, să-l vezi că vine și totuși să-l pierzi ... e clar! Ziua ta se termină prost!”

Sau poate sunt eu, așa mai fără „noroc”.

Trandafirii de pe biroul meu tot acolo sunt, în vază, ofiliți. Îi văd de parcă mi-ar fi luat stările mele negative ... dorindu-mi să-mi fie bine. Gândesc departe, sunt doar niște flori.

Well, nu știu când am devenit atât de personală ... nu știu de ce ... Mă pierd iar și iar printre gânduri. Am spus-o de atâtea ori.

Sunt eu, sunt prezent ... sunt o simplă eu.


[Printre altele, mă gândeam să închei mâine (se mai poate participa până seara) concursul. Asta însemnând că, voi adăuga răspunsurile într-un articol și voi face un  chestionar în care să poată vota cei care vor citi articolul respectiv. Până acum am 4 participanți. Poate că și mâine seară vor fi la fel, dar mai las puțin de timp. Oricum, am zis că 3 vor câștiga. Nu vreau să fiu subiectivă sau orice altceva. Vreau să las alegerea în mâinile voastre. ]

Atât.

+ muzică.




Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 685 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: incepe, prost, se termina | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
0
1 Laura Ana (04 Apr 13 12:15 PM) [Intrare]
Stiu ce vrei sa spui, insa eu nu pot explica starea asta, si o iau drept un fel de pesimism. Eu am momente in care pur si simplu nu am ce face si gandurile negative vin spre mine.
Din punctul meu de vedere, dupa o zi prosta, vine una buna. La mine asa s-a intamplat de multe ori, n-ai de ce sa-ti pirezi speranta, si sa te consideri o persoana fara noroc.

Adresă site: http://lauraana.com
0
2 admin (04 Apr 13 11:14 PM) [Intrare]
Și la mine sunt destule momente în care nu-mi pot opri gândurile negative.
Hmm, la mine nu e chiar așa. Se întâmplă să vină tot o zi proastă dar pe care încerc să o fac mai bună. Uneori rămân cu încercarea, alteori reușesc. Speranța n-am să mi-o pierd, am să sper întotdeauna că se poate mai bine.
Stările astea sunt ciudate și e greu să scapi de ele...

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]