Principala » 2013 » Martie » 24 » Privește-mă ... + concurs + premiu
2:12 AM
Privește-mă ... + concurs + premiu

Închide ochii ...

Privește-mă!

E prea tare melodia ca eu să nu o recomand (cu o ușoară întârziere). Provine de la un „status” în care era pusă ca și link.

 

Și ascultând melodia, voi scrie despre acel mic concurs de care ziceam și care este premiul.




La ce se referă acest mic concurs de care tot zic?

E simplu de tot. Ceea ce trebuie să faci e să comentezi acest articol oferind un răspuns la o întrebare.


Dacă ai fi pus în situația de a alege dintre a salva viața cuiva și a te răni, mutila pe viață ce ai alege?


E o întrebare mai ieșită din comun, probabil. Sau poate că nu. E chiar o întrebare care dă de gândit. Față de alegerile noastre pe care le-am face, în astfel de situații. Dar eu nu aștept răspunsuri filozofice, ci niște simple răspunsuri scurte sau mai puțin scurte.

Premiul, sau poate mai bine zis premiile sunt simple și ele. Mă gândeam să ofer trei, pentru că va fi aniversarea de 3 ani.

În ce constau ...

Am eu aici pe site, postată o poveste pe capitole. Mai exact „Secretele familiei Denvers”. Ceea ce voi face eu, e să o printez și să-i ofer o notă personală. E prima poveste pe care am scris-o într-un mod relativ serios. Nici măcar eu nu o am printată. De asta, mă gândeam să ofer posibilitatea celor care mă citesc să aibă prima mea încercare de a scrie ceva în acest mod. Evident, nu va fi doar această poveste inclusă în premiu dar în principal ea va fi. Și poate că, voi adăuga încă un scurt capitol (un fel de „după mai mult timp”).

Probabil că vă gândeați la ceva mai valoros. Nu am să ofer premii în bani sau cine știe ce gadgeturi. Ofer ceva destul de personal și puțin din gândurile mele scrise chiar cu mâna mea!

Așa că, cine e interesat, poate să participe la acest mic concurs.

Alegerea răspunsurilor o voi face cu voi, postând un mic chestionar peste cam o săptămână ... în funcție de răspunsurile primite.

Dacă nu va fi nimeni care să participe, nu e nimic. Gândurile mele, oricum vor fi tot aici, așa cum au fost din 2010.

P.S. Sunt conștientă de faptul că nu am mulți cititori!



Categorie: Concurs | Vizualizări: 812 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: premiu, concurs, priveste-ma | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 7
+1
7 adela (07 Apr 13 2:20 PM) [Intrare]
Pentru mine a-ti pune viata in pericol pentru cineva inseamana sa iubesti neconditionat! Se zice ca iubirea inseamna jertfa si jertfa arata cat iubesti. Dragostea este adevarata cand prin ceea ce faci dovedesti ca iti pasa de cel de langa tine. Poate daca alegi sa traiesti condus de dragoste in viata o sa intampini unele neplaceri sau o sa ti se intample unele lucruri nu tocmai bune care te-ar pune intr-o situatie inconfortabila, dar tot prin dragoste vei putea sa treci peste ele. As vrea sa inchei cu un citat care imi place mult si care se potriveste in acest context: "Dragostea sufera totul, acopera totul, crede totul! Dragostea nu va pieri niciodata!"

0
6 Cosmin (05 Apr 13 1:07 AM) [Intrare]
In fata unui pc toata lumea va raspunde ca isi va da viata pt altcineva. In schimb, in fata faptului implinit lucrurile vor lua o intorsatura la 90 de grade. Sa raspund la aceasta intrebare tulburatoare ,,gandurile de astazi nu sunt aceleasi cu cele de maine ". Intre acesta ghilimele infloresc viorele.punct

0
5 Szilágyi Zoltán (30 Mar 13 11:07 AM) [Intrare]
În altă ordine de idei: Dacă dai la cineva din timpu tău practic dai din viaţa ta. Iubirea înseamnă sacrificiu.
De exemplu Mica Sirenă de Hans Andersen sau Luceafăru de Eminescu etc. Avem nevoie atăt de iubire căt si de fericire in viaţă dacă vrem să trăim cu adevărat. (Complement pentru primu comment care ulterior mi s-a părut incomplet.)

0
4 roxana (29 Mar 13 9:11 PM) [Intrare]
Exista cateva persoane pentru care as face orice, fara sa ezit. Mi-as da viata ca sa le stiu bine, da. Dificil este cand esti pus in situatia asta in fata unei persoane care nu inseamna nimic pentru tine, un necunoscut. Raspunsul e tot da, insa aici intervine un "dar": daca nu mi-as pune viata in pericol facand asta.

+1
3 laur (28 Mar 13 7:08 PM) [Intrare]
E genul de intrebare la care-ti zboara mintea cand cineva spune o chestie asemanatoare ca a vazut/citit/etc.
Depinde cine e persoana respectiva. Toti cred ca avem o persoana, fie ca e ea ruda, prieten, prieten de familie, posibil iubit, s.a.m.d. pt. care facem aproape orice. De ce am zis aproape? Pt ca am fi in stare chiar sa ne dam viata sau sa ne ranim in schimbul vietii lui. Eu unul am o persoana de genul asta, pt care m-as pune pe masa de operatie indiferent de zi/noapte. De obicei asta se intampla cand iubim...
Acum te intreb eu pe tine, daca iubesti, nu ai fi in stare sa faci asta?

Răspuns: Ar fi un fel de "depinde" amestecat cu un vag da. Contează cât de mult înseamnă acel pe care îl iubești.
+1
2 Laura Ana (27 Mar 13 7:09 PM) [Intrare]
Sincer, nu cred ca mi-as punea viata in pericol datorita unei persoane.Si poate sunt rea si egoista, dar oricat de apropiata ar fi, e un lucru la care sa te gandesti mult, necesita timp, iar mintea ta ar trebui sa fie limpede si intr-o stare adecvata ca sa gasesti un raspuns concret la intrebare.
Fiecare are parerea lui, dar daca exista persoane care ar face lucrul asta din inima si iubire, au tot respectul meu, deoarece majoritate considera ca acesta este un gest eroic, care necesita o rasplata. Putin oameni au acest curaj si aceasta tarie, sa-si sacrifice zambetul si corpul pentru o fiinta care poate nici nu va spune "multumesc" sau nici nu-si va mai aminti peste 3 ani.
 
[c][/c]

Adresă site: http://lauraana.com
0
1 Szilágyi Zoltán (25 Mar 13 11:40 PM) [Intrare]
Dacă salvez viaţa cuiva într-un fel sau altu el face parte din viaţa ta.
Acţiunile tale asupra lui se reflectă asupra ta. Categoric aş alege  ceea ce duce la fericire sau dacă se impune un sacrificiu atunci opţiunea  în care cred, a fi  ceea mai bună.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]