Principala » 2012 » Ianuarie » 27 » Puțină nebunie nu strică
11:21 AM
Puțină nebunie nu strică
Ce se întâmplă atunci când ești cu ochii ațintiți în „muncă”? Uiți să mai privești în jur și să vezi lucruri pe care din cauza neatenției nu le observi sau să asculți sunetele care pentru unii par deranjante și nu numai.
Oricum, munca în exces dăunează ... se știe. Acuma să nici nu o luăm în extrema cealaltă -> „muncă zero” că iarăși dăunează. (a se vedea cazul „lenea”).
Și uite așa, viața trece ... trece pe lângă noi iar noi nu știm să o apreciem la adevărata valoare. Vrem să muncim iar și iar pentru orice, uitând de relaxare sau uneori îmbinăm relaxarea cu munca ceea ce duce la un eșec. Orice amestecare de acest gen nu e o combinație tocmai potrivită. Totul trebuie bine dozat.
Trebuie să vedem munca ca pe ceva relaxant, făcut din plăcere și nu din obligație. Ăsta ar fi cel mai bun lucru. Dar cum de obicei nu se poate, ne mulțumim cu relaxarea de după.

Și totuși, eu cred că puțină nebunie nu strică în toate astea, fie muncă, fie în bucata de timp dintre muncă.

Haide să nu mai fim atât de lucizi și să lăsăm „nebunia” să ne aducă într-o stare cât mai bună. O stare din aceea ca și când respiri ușurat că ai terminat cu munca.

Vizualizări: 414 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: putina nebunie, antract, Lucid | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]