Principala » 2013 » Mai » 11 » Recuperare, întoarcere
1:51 AM
Recuperare, întoarcere
Știi ...

... că ai nevoie de o recuperare.

Acea recuperare în care mintea ți se limpezește și se face o curățenie extrem de generală și precisă pentru ca să revină la starea inițială (când lipseau toate acestea care s-au adunat acum acolo, fără rost și numai bune de șters).

E ca un fel de întoarcere în timp, ca și când ai face o incursiune într-un alt vechi, care a trecut.

Atunci, chiar dacă aveai altele în minte, nu le aveai pe cele de acum și asta te face să-ți dorești tot mai mult să închizi ochii ... și să îți golești mintea.

Așa pur și simplu.

E un fel de recuperare în care doar tu ești cel care poate face ceva, nimeni altcineva. Nu e vorba neapărat de întoarcerea la gânduri vechi. Pentru că nu asta se dorește. Cu siguranță, și atunci exista o astfel de dorință ascunsă.

E mai mult decât clar că nu poți să ai din nou mintea unui bebeluș (pe vremea aia clar nu mai știi ce aveai în minte) dar poți să încerci o recuperare printr-o întoarcere într-un timp trecut.

Sau poate că îmi doresc eu asta prea mult.

Caut soluții și sper să găsesc. Sunt. Dar e nevoie de un exercițiu mintal care e mai greu decât orice exercițiu la matematică, de exemplu.

Hmm, încep deja să mă duc pe un alt drum cu o altă idee. Aceea a exercițiului mintal (fără gânduri). Am încercat, mi se pare, acum ceva timp un exercițiu asemănător dar fără rezultat.

Cu această ocazie, am să îmi fac un plan și am să încerc mai multe, pe care cu siguranță le voi scrie pe aici pe undeva!

Idei noi ... bine ați venit!

Atât.

+ muzică.

Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 480 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: recuperare, minte, Intoarcere | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
0
1 AlexStan (12 Mai 13 10:06 AM) [Intrare]
Ehe, nu am mai avut o asemenea "recuperare" de mult. Dar nu suntem calculatoare ca sa fie asa simplu...

0
2 admin (12 Mai 13 4:25 PM) [Intrare]
Într-adevăr. La un calculator se poate face mai simplu ceva de genul. Dacă ar fi să comparăm. Nici eu. Și simt că am nevoie!

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]