Principala » 2012 » Ianuarie » 5 » Reușită...
11:20 AM
Reușită...
Orice început are un sfârșit, fie că e el rău sau bun. Poate fi un început rău și finalul bun dar și invers (situațiile bun - bun, rău - rău le exclud în cazul de față). Vreau să cred, că începutul rău de an va avea un sfârșit bun.
Ceea ce se află între început și sfârșit depinde de noi. E alegerea noastră. Consider că avem puterea de a schimba lucrurile (mă refer la cele care depind de propria persoană) și de a le face într-un anume fel. Sensul sau drumul parcurs poate duce la reușită.

Reușita e rezultatul unui final bun. Cu toții putem reuși. Nu e ceva independent, doar eu reușesc și tu nu. Oricum, depinde de fiecare cum vede reușita și cum ajunge la ea. Sunt destule metode și căi dar, în orice caz „încrederea în sine” joacă un rol foarte important. Ea poate fi obținută doar de tine. Degeaba încearcă alții să te facă să crezi mai mult în tine că dacă tu crezi că n-ai de ce și nu faci nimic în sensul ăsta, clar nu o să crezi.

Nu vreau să mai continui să dezbat un subiect prea comun cum e acesta, consider că mi-am expus ideile principale. Totul e cu un motiv, iar eu am ales acest subiect pentru că vreau să reușesc.

Chiar dacă nu are legătură cu acest subiect, următoarea melodie e cea pe care o ascult acum.


Vizualizări: 181 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: reuşită, inceput | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]