Principala » 2013 » Aprilie » 13 » Să înceapă ...
1:10 AM
Să înceapă ...
Am zis că azi nu voi mai scrie lucruri triste, ci unele mai vesele. Să văd dacă-mi reușesc. Mi-e greu, dar voi face un efort.

De ce? Pentru că vreau să transmit o stare de bine. O stare în care ar trebui să ne regăsim mai mereu, chiar dacă nu se întâmplă așa.

Să înceapă un nou început, să credem!
Va fi și soare mai mult, să visăm!

Să înceapă o nouă zi, să sperăm!
Va fi ceea ce ne dorim, să facem!


Nu sunt versuri aruncate pur și simplu la întâmplare. Ele ascund o dorință, acea dorință în care îți dorești un nou început și pentru asta crezi, visezi, speri și încerci să faci să fie ceea ce-ți dorești.

Pentru că altfel pur și simplu nu se poate. Fără să faci nimic, nu obții nimic ... sau obții ceva din ce au muncit alții și nu tu.

Atunci când vei reuși să o iei de la capăt, poți spune că ești tu cel care a avut curaj să riște și să-și înlăture din drum temerile.

Vreau să simt că trăiesc, vreau să zâmbesc!

Starea asta bună care ar trebui să fie, deși stă ascunsă trebuie să iasă la iveală. Să fie ceva care te domină!

Și ca să salvez eșecul acestui articol, adaug puțină muzică. Nu că ar fi chiar eșec. Zic și eu doar așa, o scuză pentru cazul în care, ceea ce am scris e fără valoare. (asta a fost o rimă fără intenție)


Am încercat și anul trecut să aud „sunetul unui nou început” (link), acum îl am deși nu pot spune că-l chiar am.

Și-atunci, am aruncat cu „gloanțe de cuvinte” (link).

P.S. Eu mai citesc chiar dacă nu comentez. Valabil pentru cei care nu-mi simt prezența în comentarii. Nu am avut starea necesară pentru a o face, dar o voi face cât de curând!
Categorie: De'ale mele | Vizualizări: 656 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: sa inceapa, un nou inceput | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 4
0
3 Laura Ana (14 Apr 13 11:29 PM) [Intrare]
[/c][c]Sa stii ca mi se intampla adesea
sa citesc articole dar sa nu comentez. Pur si simplu cred ca tot ce e esential, este scris acolo, in post, m-as repeta daca as mai adauga si eu ceva. Sunt exceptii, atunci cand la sfarsitul articolului sunt intrebari cu exprimare de opinie si nu numai. Sau...atunci cand simt si vreau sa mai spun ceva.

[j][/j]Revenind, observ ca lucrurile triste, iti dau mai mult teriroiu de exprimare, si sa stii ca, atunci cand avem stari mai diferite, inmuguresc poate cele mai frumoase ideei. Din acest articol mi se pare ca reiese o ambitie vada, si un nou inceput este binevenit mereu...

Adresă site: http://lauraana.com
0
4 admin (15 Apr 13 0:18 AM) [Intrare]
Mie chiar de foarte multe ori. Citesc, și rămân cu cititul. Exact, când știi că ai ceva de spus comentezi, că altfel mi se pare aiurea doar să aprobi scurt cele spuse în articol.
Am avut parte de lucruri triste în ultimele zile (ce-i drept nu doar acum) și asta m-a făcut să scriu așa. Dar ai dreptate, astfel de stări mai diferite te pot face să ai idei mai bune. Da, acea ambiție care îmi lipsește uneori cumulată cu lipsa curajului de a renunța la ceva ce ar trebui să renunț.

0
1 AlexStan (14 Apr 13 7:29 AM) [Intrare]
"o scuza pentru cazul în care, ceea ce am scris e fara valoare". Eu cred ca in primul rand, avand in vedere ca le-ai scris, au o valoare pentru tine! Altii poate nu "gusta" acest tip de versuri, dar asta nu inseamna ca nu au o importanta pentru altcineva.

0
2 admin (14 Apr 13 9:43 PM) [Intrare]
Pentru mine, da. Chiar îmi doresc un nou început. Deși nu chiar cred că va veni prea curând. Cu siguranță nu gustă. Dar atâta timp cât mă bazez pe stări, eu cred că au și alte semnificații, și nu doar rime.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]