Principala » 2012 » Ianuarie » 7 » Suntem tineri
11:28 PM
Suntem tineri
Nu contează vârsta pe care o avem, oricând ne putem simți tineri sau cel puțin ca și când am fi tineri. Se spune că atunci când ești tânăr nu ai griji sau cine știe ce probleme. Pe de-o parte e adevărat, dar nu în totalitate. Consider că nu există vârstă pentru griji, probleme și alte lucruri de genu.

Totuși, se mai spune că dacă nu te distrezi atunci când ești tânăr atunci când să o faci? :) Chiar așa, când? De la o anumită vârstă apar responsabilitățile, timpul liber se face mic cât un ghemotoc. Oricum, ar fi foarte bine să nu lăsăm „ghemotocul” să stea sau să se facă tot mai mic și să profităm de acel timp liber pentru ca să ne distrăm. Să ne simțim tineri!

Eu sunt tânără, așa vreau să mă consider dar până la ce vârstă încă nu știu. Momentan nu dau o prea mare importanță acestui aspect. Oricum, și peste să zicem 10 ani voi putea foarte bine să mă reconsider tânără mai ales prin muzică: reascultarea muzicii din prezent mă va readuce în stadiul de acum. :)

Întotdeauna voi crede că muzica te poate face să te simți mai tânăr prin rememorarea melodiilor tinereții. Evident, nu totul se rezumă la muzică dar pe mine muzica mă ajută foarte mult. So, we are young!

Recomandarea mea de astăzi e o melodie care m-a făcut să tot dau repeat. :)

Fun. - We Are Young (cât de mult îmi place numele formației, are ceva aparte)

Videoclipul oficial:

Varianta acustică:

Personal, îmi plac ambele variante dar parcă cea acustică mă atrage cel mai mult.
Vizualizări: 486 | Adăugat de: admin | Cuvinte cheie: we are young, suntem tineri, fun. | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]